ALBA/NEAGRA - SE TINE, NU SE TINE? Prefectura Maramures va trimite politia. Grigore Lese anunta ca evenimentul VA AVEA LOC (foto)

Situatie incredibila in Baia Mare, judetul Maramures. Astazi, evenimentul cultural DOR DE ROST Grigore Lese este anuntat ca va avea loc la sala ATP Exodus din Baia Mare. Chiar celebrul rapsod din Tara Lapusului a raspuns personal pe pagina de facebook celor care si-au achizitionat bilete online, spunandu-le "Concertul se va tine!".

Dor de ROST Grigore Lese & Ansamblul Folcloric National Transilvania UPDATE: noua locatie a concertului este Sala ATP Tech Center, din Baia Mare, orele 16:00. Va astept cu mare bucurie!" este mesajul postat de Grigore Lese pe facebook.

Pe de alta parte, Prefectura Maramures a raspuns la intrebarile jurnalistilor maramureseni prin intermediul grupului de whatsapp: "Pentru prevenirea, limitarea si combaterea pandemiei de COVID-19, avand in vedere situatia epidemiologica si cresterea numarului de persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2 sunt interzise, pe o perioada de 14 zile, desfasurarea de spectacole / concerte publice sau private in spatii deschise si inchise pe raza judetului Maramures. O sa mearga politia acolo".

Culmea, culmilor este si faptul ca hotararea CJSU Maramures luata NU ESTE PUBLICATA IN MONITORUL OFICIAL AL JUDETULUI MARAMURES. Conform legii, practic aceasta NU ESTE IN VIGOARE.

"Hotararea conform legislatiei si regulamentului se transmite doar structurilor/institutiilor componente din sistemul judetean de management al situatiilor de urgenta" sustine CJSU.

Gresit spun avocatii: Legea este clara - intra in vigoare la momentul publicarii in Monitorul Oficial Local, daca nu e prevazuta in actul normativ o alta data ulterioara intrarii in vigoare.

Articolul ALBA/NEAGRA - SE TINE, NU SE TINE? Prefectura Maramures va trimite politia. Grigore Lese anunta ca evenimentul VA AVEA LOC (foto) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Cea de-a XVI-a editie a Simpozionului „Arestarea episcopilor – de la martiriu la fericire, va avea loc in Baia Mare
Citeste
MARAMURES: A APARUT APLICATIA "TRASHOUT" – Toti iuitorii de natura sunt asteptati sa devina voluntari digitali!
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.