Alaturi de o echipa dedicata si capabila, vom reusi – Ancuta-Rafila Cupsa-Manlup – Candidat la Camera Deputatilor din partea Partidului PRO Romania

Sunt un om orientat spre rezultate, cu 12 ani de experienta in conducerea echipelor de inalta performanta, atat in domeniul negocierilor internationale cat si IT, sunt pregatita sa ofer solutii inovatoare oricarei provocari.

Am decis sa ma implic, deoarece cred ca este timpul pentru o schimbare.&

Am decis sa ma implic, deoarece consider ca valori specifice mediului profesional in care activez precum: responsabilitatea, onestitatea, rigoarea, adaptabilitatea si eficienta sunt obligatorii a fi aduse si in peisajul politic romanesc.&

Am decis sa ma implic, deoarece am refuzat sa ma plang si am hotarat sa fac ceva!&

Am decis sa ma implic, deoarece m-am alaturat unei echipe careia ii pasa de ceea ce se intampla in jurul nostru si cred ca a sosit momentul pentru a identifica problemele reale ale societatii noastre!

Lumea traverseaza un moment foarte dificil care cere cea mai mare atentie din partea tuturor. In astfel de momente realizam cat de importanti sunt liderii si societatea in care traim.

Cred ca a sosit mai mult ca oricand momentul pentru transparenta politica, si vad ca aceasta se poate realiza extrem de simplu prin digitalizare, prin asigurarea unor servicii rapide si eficiente pregatite sa inlocuiasca cozile de la ghisee, oferind totodata o securitate cibernetica printr-o infrastructura digitala avansata.&

Din 6 Decembrie traversam mai usor criza impreuna!

Voteaza PRO Romania – singurul partid politic care vine cu un plan clar si pe deplin aplicabil pentru a scoate tara din criza!

Articol comandat de PRO Romania – Filiala Maramures, cod mandatar financiar 11200008

Articolul Alaturi de o echipa dedicata si capabila, vom reusi – Ancuta-Rafila Cupsa-Manlup – Candidat la Camera Deputatilor din partea Partidului PRO Romania apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Baimarean arestat preventiv pentru furtul dintr-o casa a unor bijuterii din aur de 30.000 de lei
Citeste
Sapte certificate de inmatriculare retinute de politisti la Ocna Sugatag
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.