Ai avut un accident si masina e in service? Poti obtine GRATUIT o masina de schimb pana la finalizarea reparatiilor!

RENTRAPID SI F.I.C. BROKER DE ASIGURARE Desi nu multa lume stie, in 2016, luna decembrie, Legea Asigurarilor a fost modificata. Din fericire, modificarea a adus o facilitate importanta proprietarilor de autovehicule din Romania. Daca pana de curand, in cazul in care erai implicat intr-un accident rutier iar masina ta era in service, erai nevoit sa inchiriezi o masina pe banii tai, acum totul s-a schimbat.

Sigur, in orasele mari din tara sunt zeci de firme de profil care te pot ajuta, insa nu de fiecare data exista masini disponibile ori exista la preturi exorbitante pe care nici macar asiguratorii nu le accepta.

F.I.C. BROKER DE ASIGURARE pentru a alege asiguratorul care ti se potriveste

Cum spuneam mai sus, exista mai multe tipuri de asigurari, insa cea mai intalnita in Romania este cea RCA. Ei bine, in cazul nefericit in care ai fost implicat intr-un accident rutier, nevinovat, trebuie sa stii ca poti beneficia GRATUIT de o masina la schimb cat timp a ta este in service. Aici intervine seriozitatea sau neseriozitatea asiguratorului pe care l-ai ales sau l-a ales cealalta persoana implicata in accident. Potrivit legii, toti asiguratorii sunt obligati sa iti ofere aceasta facilitate. Insa, ca sa fim realisti, nu toti asiguratorii dau dovada de seriozitate: se cauta nod in papura sau chiar se intarzie exercitarea cererii clientului, astfel ca te poti trezi cu o masina de schimb abia pe cand a ta a fost reparata.

Baimarenii si maramuresenii in general pot beneficia de consultanta gratuita din partea singurului broker de asigurare care e prezent aproape non-stop pentru clientii sai. Deschis sapte zile din sapte pentru nevoile fiecarui proprietar de autovehicule, acesta poate fi gasit zilnic intre orele 10:00 si 22:00 la parterul mall-ului Vivo din Baia Mare, in fata caselor de marcat ale hypermarket-ului Cora. Expertii F.I.C. BROKER DE ASIGURARE, cu nu mai putin de 15 ani de experienta in domeniu, te vor ajuta sa gasesti nu doar asiguratorul care te avantajeaza ci si asiguratorul care ti se potriveste.

RENT RAPID – Un catalog de peste 50 de masini de cea mai inalta calitate. Alege masina care ti se potriveste!

Odata rezolvata problema asiguratorului, ai nevoie de o firma de inchirieri auto serioasa, cu masini disponibile asemanatoare masinii tale . Cu parc auto care depaseste numarul de 50 de autoturisme, RENT RAPID este cea mai mare companie de inchirieri auto din Maramures. De la Skoda Fabia si pana la Jaguar XF, RENT RAPID iti pune la dispozitie masina care ti se potriveste pe toata durata reparatiilor. Cat despre costuri, nu trebuie sa iti faci griji. Firma va deconta contravaloarea inchirierii in mod direct de la compania de asigurari a soferului vinovat de producerea accidentului.

Pentru mai multe detalii despre cum poti primi o masina de schimb cat timp a ta e in service, expertii de la F.I.C. BROKER DE ASIGURARE te asteapta in fiecare zi, chiar si duminica, in Vivo Mall, la parter, in fata caselor de marcat ale hypermarket-ului Cora. Tot ce trebuie sa faci dupa aceea este sa alegi una din cele peste 50 de masini pe care RENT RAPID ti le pune la dispozitie!

Unde vor fi amplasate aparatele radar marti, 26 noiembrie, pe drumurile din Maramures
Citeste
Cupa "1 Decembrie" la sah pentru copii si juniori
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.