Agresorul politistului de la rutiera aflat in pensie este cercetat in libertate

Revenim cu informatii noi referitoare la agresiunea petrecuta ieri in Sighetu Marmatiei in jurul orie 11.30 si publicata in premiera ieri pe site-ul nostru. 

Conform informatiilor noastre suspectul principal, un sighetean in varsta de 47 ani, a fost ridicat de politisti si retinut pentru 24 de ore.

Mai mult, in urma probelor administrate, procurorul ar fi retinut in sarcina individului comiterea infractiunii de ultraj. Informatiile nu au fost confirmate oficial.

Asta dupa ce suspectul s-a razbunat practic pe politistul de la Rutiera, actualmente pensionar, dupa ce acesta, in urma cu cativa ani i-ar fi intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de refuz de recoltare de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

ACTUALIZARE

Conform informatiilor oficiale furnizate de IPJ Maramures pana la aceasta ora suspectul este acuzat doar comiterea infractiunilor de loviri si alte violente si este cercetat in stare de libertate.

CITESTE SI:

SOCANT LA SIGHETU MARMATIEI: UN POLITIST PENSIONAR DE LA RUTIERA BATUT IN STRADA DE UN SOFER CARUIA II FACUSE DOSAR PENAL

Un sofer beat a spulberat cu masina gardul Catedralei din Satu Mare si a chemat un prieten si mai baut sa-l tracteze
Citeste
Romania a castigat 7 medalii la Campionatul European de Jiu-Jitsu!
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.