Agresiune In trafic – actualizare / cu o bata a distrus parbrizul unui autoturism sub privirile ingrozite ale mai multor copii

Agresiune in trafic in Baia Mare. Totul s-a petrecut in jurul orei 18.00 la intersectia strazilor Petru Rares cu Amurgului.

Un barbat inarmat cu o bata a sarit in fata unei masini si a inceput sa loveasca cu bestialitate parbrizul.

Motivul deocamdata nu il stim. Insa cititorii nostri care ne-au trimis imagini foto si video de la fata locului au precizat ca fostul sot al unei baimarence s-ar fi razbunat in acest fel pe autoturismul unui barbat, coleg de munca se pare.

Intreg incidentul s-a petrecut sub privirile ingrozite ale mai multor copii care se jucau in fata blocurilor.

La fata locului intervine politia si un echipaj SMURD.

ACTUALIZARE 1

"Politistii au intervenit pe strada Petru Rares, din Baia Mare, dupa ce au fost sesizati prin SNUAU 112 ca un barbat a distrus geamul portierei si parbrizul unui autoturism. La fata locului a fost identificat un baimarean de 42 de ani, pe numele caruia a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere. Cercetarile continua" au precizat reprezentantii IPJ Maramures.

ACTUALIZARE 2: Angajata a Primariei Baia Mare

Conform ZiarMM.ro femeia ar fi angajata a Primariei Baia Mare. "Tocmai ne-am intors din Olanda unde am fost in interes de serviciu cu doua doamne, angajate la Primaria Baia Mare. Pe colega doamnei am lasat-o acasa prima, apoi am adus-o la domiciliu si pe dansa. Cand am oprit masina sa coboare, ne-am trezit cu o bata in geamul din partea ei, apoi pe parbriz si apoi in geamul din stanga mea. Nu mi-am dat seama ce se intampla si cine era barbatul respectiv si de ce loveste masina." a declarat S.P., sofer pentru ZiarMM.ro. De precizat ar fi faptul ca, soferul s-a ales cu partea stanga a fetei ranita de la geamul care a fost spart.

Intrebata de ce a recurs sotul ei la acte de violenta, aceasta ne-a raspuns: "Nu stiu, intrebati-l pe el, e acolo."

sursa foto: ZiarMM.ro

Barbatul, nu a dorit sa dea detalii atunci cand a fost intrebat de redactorul ZiarMM.ro de ce a lovit masina si daca doreste sa faca vreo declaratie. Mai mult, individul, deranjat ca este fotografiat, a inceput sa filmeze jurnalistul. Pe aceasta cale il informam pe distinsul domn ca oamenii de presa pot filma, fotografia si inclusiv sa-si culeaga informatii atunci cand evenimentele se produc pe domeniul public.

Lucrari pe una dintre cele mai importante sosele din Maramures
Citeste
Strigat de ajutor pentru un ingeras de fetita din Maramures. Are nevoie urgenta de sange
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.