Adrian TODORAN: Modernizam Piata Izvoarele

Importanta unui oras este data de forta economica de care dispune. Iar aceasta e asigurata de un mediu de afaceri prosper, cu agenti economici ale caror investitii sustin financiar comunitatea. De aceea, proiectul meu pentru mediul de afaceri este canalizat pe trei paliere importante.

Realizarea unui parc industrial in colaborare cu zona Metropolitana. Terenurile pe care municipalitatea baimareana le detine in prezent sunt destul de limitate ca suprafata, pentru a ne putea gandi la un parc industrial. Dar solutii exista. E suficient sa ne uitam la localitatile invecinate si ne vom da seama de potentialul ce poate fi exploatat. Zona Metropolitana, care exista mai mult pe hartie, poate fi reactivata, iar din colaborarea cu celelalte primarii, Parcul Industrial Baia Mare va fi, cu siguranta, un puternic pol economic al Ardealului.

Facilitati fiscale pentru antreprenori.
Un mediu de afaceri in crestere are nevoie si de sustinerea autoritatii locale. Nu putem la nesfarsit sa pretindem taxe si impozite, iar agentii economici sa nu simta un sprijin concret. Incurajand economia locla dezvoltam durabil orasul.

Retea moderna de centre agroalimentare si piete.
,,Izvoarele", piata cea mai apreciata de baimareni si locuitorii din imprejurimi, trebuie pastrata pe actualul amplasament, insa necesita regandirea de la zero a intregului mod de functionare. Modernizarea sa, alaturi de celelalte piete de cartier, se poate realiza in parteneriat public-privat sau pe fonduri europene.

Adrian TODORAN, candidat Primaria Baia Mare, LOCUL 1 pe buletinul de vot

Comandat de: Partidul Miscarea Populara, Organizatia Judeteana Maramures; Executat de: Rivulus Activ SRL; Cod mandatar financiar: 21200020

Articolul Adrian TODORAN: Modernizam Piata Izvoarele apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Vremea exacta in Maramures, vineri, 25 septembrie
Citeste
DIN SERIA “LUPUL MORALIST” – Politicianul care, dupa ce l-a facut "praf" pe presedintele Iohannis, candideaza acum in Maramures din partea... PNL
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.