Adrian TODORAN e singurul candidat care are CURAJ. Curajul de a SCHIMBA PRIMARUL

Dragii mei, stiu la fel de bine ca voi, ca baimarenii, oameni ce isi iubesc orasul in care locuiesc, isi doresc foarte tare ca municipiul nostru sa fie unul de referinta pe harta Ardealului si, de ce nu?, a intregii tari. Daca tot avem cel mai frumos judet din Romania, dupa cum spun aproape toti cei care ne viziteaza, de ce nu am avea si cel mai frumos oras? E prea mult sa ne dorim asta? De ce nu? Baia Mare are tot potentialul de care e nevoie pentru a redeveni o capitala a provinciei. Si nu doar la sport, capitol la care excelat decenii la rand. Putem fi oricand un pol de influenta si putere in turism, educatie, cultura, un exemplu de bune practici pentru toate orasele invecinate. Orase care au facut pasi importanti inainte, in timp noi ne-am multumit doar cu admiratul.

Vom iesi din acest blocaj in care municipiul Baia Mare se afla de peste zece ani, doar avand la conducere oameni curajosi, ce pot si vor sa administreze orasul in mod responsabil. Este conditia de la care pornim si fara de care trebuie sa uitam ca vrem o altfel de urbe. Din fericire, Baia Mare dispune de astfel de oameni. Trebuie doar sa le acordam incredere si sa sustinem cu totii un proiect pe termen lung pentru Baia Mare. Acum, actuala administratie nu are un plan coerent, nici macar pe termen scurt, asupra orasului, o agenda publica dupa care sa isi gestioneze prioritatile. Si asta se vede dupa modul in care primarul actual si echipa de consilieri locali iau deciziile importante pentru baimareni. Intr-o zi anuntam scaderea pretului la apa, peste o saptamana marim tarifele, acum votam bugetul pentru strandul orasului, la urmatoarea sedinta dam banii respectivi in alta parte, apoi ne gandim sa demolam anumite garaje pentru ca sunt construite ilegal, dupa care emitem autorizatii de construire pentru imobile ce nu respecta regimul de inaltime prevazut de lege, tot anul vorbim de investitii majore, de centre sportive pentru copii si juniori, de piata agroalimentara moderna, de parc industrial, zone de agrement amenajate in jurul Baii Mari, pentru ca apoi sa canalizam banii pe paranghelii si tot felul de sarbatori care de care mai profitoare pentru buzunarul unora si altora.

La fel cum intr-o familie, fiecare isi are rolul sau, cu responsabilitatile ce ii revin, tot asa e si cu o comunitate ce uneste 150 de mii de suflete. Toti trebuie sa avem acelasi tel: bunastarea orasului. Pentru ca atunci cand comunitatea propaseste, si noi prosperam. Implicarea fiecaruia este esentiala, incepand cu alegerea celor ce administreaza orasul. Iar daca votul nostru va fi irosit pe 27 septembrie, este limpede ca timp de patru ani vom sta pe loc. Si vom astepta sa se intample o minune. Nu se va intampla. Tot ce putem face este sa schimbam ACUM, cat avem aceasta sansa, conducerea Primariei, mergand la vot. In 28 septembrie, va fi prea tarziu. Va indemn, oameni buni, sa avem CURAJ. Curajul de a SCHIMBA PRIMARUL. In 27 septembrie, VOTAM RESPONSABIL. Din RESPECT pentru BAIMARENI!

Adrian TODORAN, candidat Primaria Baia Mare, LOCUL 1 pe buletinul de vot

Comandat de: Partidul Miscarea Populara, Organizatia Judeteana Maramures; Executat de: Rivulus Activ SRL; Cod mandatar financiar: 21200020

Articolul Adrian TODORAN e singurul candidat care are CURAJ. Curajul de a SCHIMBA PRIMARUL apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Demers pentru salvarea arhitecturii maramuresene: 11 proiecte de casa, oferite gratuit in Planul de revitalizare a satului maramuresean
Citeste
Gabriel Zetea, candidatul Coalitiei pentru Maramures: Am dus o campanie intre oameni si pentru oameni, deoarece iubesc Maramuresul!
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.