Adolescent de 17 ani batut cu salbaticie de colt alb… recidivist

Incident grav sambata seara in Borsa. Un adolescent in varsta de 17 ani a fost batut mar de recidivistul Ilie Gherlan poreclit "Colt Alb". Nici fratele victimei, un tanar in varsta de 18 ani, nu a scapat de cativa pumni. Adolescentul este acum pe patul de spital, iar maine va fi transferat la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare.

wwww.baiamare24.ro si www.vasiledale.ro va prezinta in exclusivitate fotografii cu tanarul borsean agresat de recidivistul lasat in libertate poreclit Colt Alb. Precizam faptul ca la agresiune a participat si un alt tanar, Vasi Grec zis Tandor , din Borsa.

In exclusivitate pentru baiamare24.ro si vasiledale.ro, tanarul agresat a povestit cum s-a intamplat incidentul.

"In jurul orei 21.30 impreuna cu fratele meu am ajuns intr-un local din Borsa. Dupa aproximativ 10 minute a intrat Colt Alb si Dorel Tan. Mi-a spus sa ies acum din local. L-am intrebat de ce pentru ca nu este localul lui. Atunci a sarit pe mine si a inceput sa ma loveasca cu pumnii. A dat si cu spray lacrimogen in interiorul barului. Totodata, Dorel mi-a dat si el cativa pumni. Fratele meu a fost si el lovit cand a vrut sa sune la 112. Dupa ce au plecat am ajuns la Urgenta la Spitalul din Borsa. De acolo s-a anuntat politia. Fratele meu mi-a spus ca avea ceva pus pe degete, ceva rozeta si cu aia m-a lovit in cap, in fata. Pe unde a apucat" a povestit adolescentul.

La scurt timp dupa ce medicii au anuntat incidentul la 112, la Urgente a venit si politia.

Acestia au luat primele declaratii de la victima si de la fratele acestuia. Adolescentul a ramas internat la Spitalul de Recuperare Borsa, iar maine va fi transferat la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

Citeste si

BORSA SALBATICA – EXCLUSIV: TANAR BATUT CU PUMNII INTR-UN LOCAL DIN BORSA DE "COLT ALB"

CITESTE SI:

BORSA SALBATICA: COLT ALB LOVESTE DIN NOU – A navalit in frizeria fostului comandant al Politiei Borsa si a snopit in bataie un tanar

Sfantul si Marele Post, dezbatut la Dumbravita
Citeste
A luat foc cabana de lemn de la statia faina
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.