Actualizarea contractelor cu clientii Vital continua in luna octombrie

Adaugat in categoria Administratie
Actualizat

ANUNT IMPORTANT  Societatea VITAL S.A. isi anunta utilizatorii ca si in luna octombrie 2019 continua procesul de ACTUALIZARE a contractelor de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare, conform graficelor stabilite.

Prin urmare, invitam toti utilizatorii serviciilor prestate de catre societatea VITAL S.A. care detin bransamente individuale la bloc si case care au contracte incheiate anterior lunii aprilie 2013 sa se prezinte in vederea actualizarii acestora.

Contractele sunt actualizate la agentiile/ sediul societatii VITAL, dupa cum urmeaza:

  • pentru utilizatorii din localitatile unde opereaza S.C. VITAL S.A., la sediile agentiilor: Baia Sprie, Sighetu Marmatiei, Viseu de Sus, Targu Lapus, Tautii Magheraus, Seini, Cavnic, Somcuta Mare si Ulmeni.
  • pentru utilizatorii din Baia Mare, strada Gheorghe Sincai nr.21 la Biroul Relatii cu Publicul, de luni –  joi,  in intervalul orar 07.30 – 16.00 si  vineri , in intervalul orar 07.30 – 13.30.
  • la Biroul de Relatii cu Publicul din cadrul casieriei de pe bulevardul Republicii nr. 62, de luni – joi,  in intervalul orar 07.30 – 16.00 si  vineri , in intervalul orar 07.30 – 13.30.

Precizam ca actualizarea contractelor este impusa de noile dispozitii legale in vigoare in domeniul serviciului de alimentare cu apa si de canalizare.

Pentru intocmirea contractului, este necesara prezenta titularului dreptului de proprietate sau a dreptului de folosinta, sau a imputernicitului notarial al acestuia, cu urmatoarele documente:

– Act de proprietate sau contract de inchiriere

   – Act de identitate

Rugam utilizatorii serviciilor noastre sa isi actualizeze contractele de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare, pana la data de 29 noiembrie 2019. Pentru detalii suplimentare privind actele necesare in vederea actualizarii contractului, puteti contacta Biroul Relatii cu Publicul la numarul de telefon: 0262 – 213.574, 0262 – 213.575.

BRANSAMENTE INDIVIDUALE BLOCURI – PARTIAL

Bd. Traian de la bl. nr. 19 – 36, str. Bucovinei, str. Dimitrie Cantemir, str. Gheorghe Sincai, str. Hera, str. Hortensiei, str. Nicolae Iorga, str. Pasunii, str. Petru Rares, str. Progresului, str. Sasarului, str.Teatrului, str. Tineretului, Aleea Filaturii.

ABONATI  CASNICI

Toti abonatii casnici care nu au contract de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare, actualizat.

 

Comunicat de presa SC Vital SA

Comisarii de la Protectia Consumatorului, luati la puricat dupa ce au aparut informatii ca si-ar rotunji veniturile in urma controalelor
Citeste
A venit iarna in Maramures. Muntii, acoperiti de zapada
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.