ACTUALIZARE: Protest pe turnul combinatului de la Cuprom. Un barbat cere demisia antrenorului echipei de fotbal CS Minaur Baia Mare. Va fi dus la Sighet


Mai multe echipaje de politie, cu un negociator din cadrul IPJ Maramures, dar si pompierii s-au deplasat in urma cu putin timp la cel mai inalt turn industrial din Romania, de pe platforma Cuprom din Baia Mare.
Un suporter al echipei de fotbal CS Minaur Baia Mare a decis sa protesteze urcandu-se in turn si cerand demisia antrenorului echipei. Solicitarea vine in contextul in care ieri Progresul Somcuta Mare a invins cu 2-0 echipa baimareana, in derbiul Ligii 3.
El cere si prezenta primarului Catalin Chereches, care sa semneze demisia tehnicianului. Biroul de presa al IPJ Maramures ne-a confirmat incidentul precizandu-ne si faptul ca baimareanul are doua solicitari: demisia, dar si o problema cu iubita.
Intregul incident este transmis pe facebook.

Actualizare

Intr-un final, dupa cateva ore, baimareanul a coborat teafar de pe turn, urmand sa fie dus pentru investigatii la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei.

Articolul ACTUALIZARE: Protest pe turnul combinatului de la Cuprom. Un barbat cere demisia antrenorului echipei de fotbal CS Minaur Baia Mare. Va fi dus la Sighet apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Coronavirus, 15 noiembrie 2020: S-a ajuns la 229 decese in Maramures (inca 1)! In judet, in total, 6.868 de la inceput (194 noi). In tara, 7.096 intr-o singura zi
Citeste
ALERTA IN BAIA MARE – Un barbat s-a urcat pe turnul de la Combinat si cere demisia antrenorului echipei de fotbal CS Minaur
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.