ACTUALIZARE: O femeie de 47 de ani din satul Intrerauri a disparut de acasa. A fost gasita decedata intr-o sura

Actiune de cautare in desfasurare in Maramures. O femeie in varsta de 47 de ani din satul Intrerauri, comuna Coas, nu a mai putut fi contactata si nu a mai fost vazuta de doua zile.

Salvamontistii o cauta in aceste momente pe femeie. Misiunea este una complexa, avand in vedere zona greu accesibila si foarte vasta.

Intre timp, daca ati vazut persoana disparuta, sunteti rugati sa sunati la 112 sau sa mergeti la cea mai apropiata sectie de Politie.

ACTUALIZARE

Dupa ore intregi de cautari, in care salvatorii au solicitat inclusiv ajutorul unui elicopter pentru a survola zona, femeia in varsta de 47 de ani a fost gasita. Din nefericire, salvatorii au gasit trupul neinsufletit al acesteia intr-o sura.

Nu se stie momentan care este cauza decesului victimei. Trupul femeii a fost transportat la morga spitalului, unde va fi efectuata autopsia.

Articolul ACTUALIZARE: O femeie de 47 de ani din satul Intrerauri a disparut de acasa. A fost gasita decedata intr-o sura apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Vremea exacta in Maramures, joi, 15 octombrie
Citeste
Comertul ilicit, in vizorul ofiterilor de investigare a criminalitatii economice
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.