Actualizare: In curba si pe carosabil umed: Doua victime transportate la spital, in urma unui accident produs la iesirea din Surdesti (FOTO)

Un accident de circulatie a avut loc azi, in jurul orei 12.00, la iesirea din Surdesti catre Cavnic. Din primele informatii, au rezultat trei victime, din care una incarcerata. Doua persoane au fost transportate la spital, iar cea de-a treia a refuzat transportul.

La fata locului au intervenit echipajul de descarcerare Baia Mare, cel de Terapie Intensiva Mobila SMURD si echipajul de prim ajutor SMURD de la Cavnic. Traficul rutier este blocat.

ACTUALIZARE – Azi, 06 octombrie, in jurul orei 12.00, politistii din Baia Sprie au fost sesizati cu privire la faptul ca pe D.J. 184, la iesirea din localitatea Surdesti a avut loc un accident rutier. Politistii ajunsi la fata locului au constatat faptul ca un barbat in varsta de 42 de ani din Baia Mare, a condus o autoutilitara din directia Cavnic spre Baia Sprie, iar la un moment dat, intr-o curba deosebit de periculoasa, pe un carosabil umed a pierdut controlul volanului si a patruns pe contrasens, moment in care a intrat in coliziune cu un autoturism.

"Conducatorul autoturismului a fost identificat ca fiind un barbat de 76 de ani din Cavnic. Conducatorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar in cazul conducatorului autoturismului i s-au prelevat mostre biologice de sange. In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a barbatului de 76 de ani si a pasagerei din autoturism, o femeie de 61 de ani. In urma accidentului rutier traficul rutier a fost blocat 30 de minute. Politistii continua cercetarile", a explicat Ionela Cozma, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.

DirectMM.ro

Foto – Radu Avram

PS Iustin a prezidat conferinta preoteasca de toamna de la Satu Mare (GALERIE FOTO)
Citeste
Orientare. 17 de podiumuri castigate de sportivii de la STIINTA ELECTRO SISTEM BAIA MARE la Campionatul National de Noapte si Campionatul National de Stafeta Mixta – foto
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.