ACTUALIZARE FOTO/VIDEO: Accident rutier la Ilba, soldat cu o victima. Tir rasturnat pe centura Baii Mari

Accident rutier la Ilba, pe panta spre Sabisa.

Potrivit primelor informatii, doua autoturisme s-au ciocnit, rezultand o victima constienta.

La fata locului s-a deplsat un echipaj SAJ Seini.

Pentru a nu bloca complet traficul intre Baia Mare si Satu Mare, pe DN1C, politistii au dirijat traficul rutier pe un singur sens.

INCA UNUL

Pe centura orasului Baia Mare un TIR a parasit partea carosabila si s-a rasturnat. Din fericire nimeni nu a fost ranit, insa traficul rutier a fost ingreunat.

Actualizare – Carambol pe DN 1 C

Ieri, la & ora 13& :06, pe DN 1 C in localitatea Ilba, un barbat de 77 ani, in timp ce conducea autoturismul din directia Satu Mare inspre Baia Mare, pe o portiune de drum in aliniament marcaj longitudinal discontinuu ce separa sensurile de mers, nerestrictionat, din motive necunoscute, a patruns pe sensul opus de mers, unde a intrat in coliziune frontala cu un autoturism condus de un barbat & de 38 ani, din Seini.

Soferul unui alt autoturism care circula regulamentar spre Satu Mare in spatele masinii lovite, nu a mai putut evita impactul cu masina din fata sa si a& intrat in coliziune cu aceasta.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a barbatului de 77 de ani si a & unui tanar de in varsta de 26 ani, pasager in autoturismul acrosat.

Acestia au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta "Dr. Constatin Opris" Baia Mare , pentru ingrijiri medicale, insa nu au necesitat internarea.

Conducatorii celor trei autovehicule au fost testati cu aparatul etilotest& rezultatul fiind& zero in toate cazurile si le-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Articolul ACTUALIZARE FOTO/VIDEO: Accident rutier la Ilba, soldat cu o victima. Tir rasturnat pe centura Baii Mari apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Sigheteanul care a spulberat trei persoane pe trecerea pentru pietoni a fost retinut
Citeste
Raed Arafat: ,,Izoleta nu mai este obligatorie, pentru ca nu avem"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.