ACTUALIZARE / FOTO – Accidente pe banda rulanta: Trei victime constiente la Oarta de Jos, trei victime, una incarcerata la Cavnic. Accident si la Danesti

In noaptea de luni spre marti, un accident rutier s-a produs in localitatea Oarta de Jos, fiind implicata o singura masina. Accidentul s-a soldat cu 3 victime constiente neincarcerate. Au intervenit pompierii din Farcasa, SMURD si ambulanta.

Actualizare – IPJ Maramures

Aseara, 05 octombrie, ora 19.15, politistii din Ulmeni au intervenit la un accident rutier produs pe D.J. 108/P, din directia localitatii Oarta de Jos spre localitatea Arinis.

Politistii ajunsi la fata locului au constatat faptul ca un barbat de 75 de ani din Oarta de Jos, a condus un autoturism, iar la un moment dat a parasit partea carosabila si s-a rasturnat in santul de pe marginea drumului.

In autoturismul implicat in accident se aflau doi pasageri de 18 ani respectiv 60 de ani.

In urma accidentului rutier, a rezultat vatamarea corporala a pasagerilor care au fost transportati la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

****

Azi, la Cavnic, in urma unui accident rutier au rezultat 3 victime, una incarcerata. Doua persoane au fost transportate la spital, cea de-a treia refuzand transportul.

Au intervenit echipajul de descarcerare Baia Mare, TIM SMURD si SMURD Cavnic.

Actualizare – IPJ Maramures

Azi, 06 octombrie, in jurul orei 12.00, politistii din Baia Sprie au fost sesizati cu privire la faptul ca pe D.J. 184, la iesirea din localitatea Surdesti a avut loc un accident rutier.

Politistii ajunsi la fata locului au constatat faptul ca un barbat in varsta de 42 de ani din Baia Mare, a condus o autoutilitara din directia Cavnic spre Baia Sprie, iar la un moment dat, intr-o curba deosebit de periculoasa, pe un carosabil umed a pierdut controlul volanului si a patruns pe contrasens, moment in care a intrat in coliziune cu un autoturism.

Conducatorul autoturismului a fost identificat ca fiind un barbat de 76 de ani din Cavnic.

Conducatorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar in cazul conducatorului autoturismului i s-au prelevat mostre biologice de sange.

In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a barbatului de 76 de ani si a pasagerei din autoturism, o femeie de 61 de ani.

In urma accidentului rutier traficul rutier a fost blocat 30 de minute.

Politistii continua cercetarile.

++++++

Accident si la Danesti, pe drumul judetean Cavnic – Baia Sprie. Un sofer a ajuns cu masina intr-un podet in curba din cauza carosabilului umed si a neadaptarii vitezei la conditiile de drum.

Articolul ACTUALIZARE / FOTO – Accidente pe banda rulanta: Trei victime constiente la Oarta de Jos, trei victime, una incarcerata la Cavnic. Accident si la Danesti apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Situatii in Maramures: 29 cazuri de COVID-19 la Caminul de Ingrijire Varstnici privat din Baia-Sprie. S-a ajuns la 7 infectari la Primaria Sighetu Marmatiei
Citeste
A agresat o femeie si i-a furat telefonul din geanta. Acum este cercetat pentru talharie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.