Actualizare 2: Tragedie in Maramures: Partida de vanatoare sfarsita prost! Un barbat de 71 de ani a decedat

Partida de vanatoare sfarsita groaznic in Maramures. Salvamontistii au fost solicitati, prin 112, sa intervina, dupa ce, in zona Sighetu Marmatiei, "La Lopeti", se afla un barbat in varstade 64 de ani, impuscat cu multiple plagi, instabil si cu semne vitale extrem de slabe.

Accesul la accidentat, pe o portiune de mai bine de 3 km si jumatate se poate face doar cu autoutilitare 4×4. Echipajele de prim raspuns al SPJ Salvamont Maramures s-au deplasat in zona mentionata. In zona mai sunt prezenti si colegii de la Ambulanta Sighetu Marmatiei. Avand in vedere situatia accidentatului comunicata de apelant s-a solicitat sprijin aero de la baza Tg Mures.

ACTUALIZARE – Salvatorii montani au ajuns impreuna cu echipajul de la Ambulanta Sighetu Marmatiei si cu echipajul de la Politia Sighetu Marmatiei la victima la ora 08.40.

Din pacate victima prezenta leziuni si plagi incompatibile cu viata fiind gasita decedata. Dupa protocolul care se instituie in astfel de cazuri, salvatorii montani vor proceda la extragerea si transportul victimei pana la echipajul IML dupa care se vor retrage in baza Salvamont.

ACTUALIZARE 2 – "Azi, 05 octombrie, ora 07.25, Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures a fost sesizat de catre un barbat de 66 de ani, cu privire la faptul ca in timp ce se afla la vanatoare si-a impuscat accidental colegul, in varsta de 71 de ani. Din pacate in urma leziunilor suferite victima a decedat.

Din verificarile efectuate pana in acest moment, politistii au constatat faptul ca cei doi barbati se aflau la vanatoare in locul numit "La Lopeti" din municipiul Sighetu Marmatiei, fara a detine autorizatie in acest sens. Barbatul de 66 de ani este detinator legal de arme si munitii de vanatoare. In cauza politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de ucidere din culpa, uz de arma letala fara drept si braconaj cinegetic", a declarat Ionela Cozma, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.

DirectMM.ro

5 octombrie – Ziua mondiala a educatiei
Citeste
ALERTA METEO emisa de ANM: COD GALBEN de ploi in Maramures
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.