ACTUALIZARE 2: SIGHETU MARMATIEI - Doua victime incarcerate dupa ce s-au izbit cu masina de un stalp. Sotia soferului a decedat (galerie foto / VIDEO)

Un grav accident de circulatie s-a produs la iesirea din Sighetu Marmatiei spre Vadu Izei. Din primele informatii se pare ca soferul unui autoturism a iesit de pe sosea si s-a izbit violent de un stalp de la reteaua electrica.

In urma impactului doua persoane au ramas incarcerate. O victima este constienta dar cealalta este in stare de inconstienta.

La fata locului s-au deplasat echipajele medicale ale Serviciului Judetean de Ambulanta si SMURD, pompierii de la descarcerare si echipajele politiei.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Ieri, la ora 14:28, politistii din Sighetu Marmatiei au fost sesizati prin SNUAU 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Faget din oras.&

Politistii ajunsi la fata locului au constatat ca un barbat de 62 de ani din judetul Salaj a intrat cu autoturismul intr-un stalp de electricitate.

In urma accidentului rutier a rezultat vatamarea corporala grava a conducatorului auto care a fost transportat cu un elicopter la Spitalul Judetean din Baia Mare.

De asemenea o femeie in varsta de 65 de ani pasagera in autoturism a suferit leziuni grave si a decedat la spital.

Conducatorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmand ai fi recoltate probe biologice de sange.

Politistii continua cercetarile.

ACTUALIZARE 2

Soferul a fost preluat de un echipaj SMURD si a fost transportat la Spitalul din Baia Mare. Trebuie sa mentionam faptul ca in urma impactului violent un brat al femeii i-a fost pur si simplu smuls, medicii gasindu-l pe partea carosabila. Din pacate aceasta a decedat la fata locului.

Comenteaza cu Facebook

Articolul ACTUALIZARE 2: SIGHETU MARMATIEI - Doua victime incarcerate dupa ce s-au izbit cu masina de un stalp. Sotia soferului a decedat (galerie foto / VIDEO) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

CERNESTI / ACTUALIZARE: O masina a intrat intr-un pom. Victime un copil de 6 ani si doi adulti (FOTO)
Citeste
O masina s-a facut scrum la Rogoz – foto
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.