Actualizare 2: Focar de COVID-19 la echipa de fotbal CS Minaur Baia Mare: Meci pierdut cu Recea la masa verde, derby-ul cu Zalau amanat

In mod cert, urmatoarele doua meciuri pe care CS Minaur urma sa le dispute vor fi amanate. Si asta pentru ca noua oameni de la echipa au iesit "pozitiv" la testele efectuate in aceasta saptamana, iar alte cinci persoane sunt cu semne de intrebare, a anuntat minaur.ro.

Partida programata miercuri, 7 octombrie, in Cupa Romaniei, cu ACS Fotbal Comuna Recea, va fi amanata, la fel cum se va intampla si cu meciul de sambata, 10 octombrie, cand baimarenii aveau programat meciul cu SCM Zalau, echipa de pe locul 2 in clasamentul seriei a 10-a din Liga 3.

ACTUALIZARE – FRF a programat pentru astazi (7 octombrie) meciul din turul III al Cupei Romaniei, intre CS Minaur si ACSF Comuna Recea. Partida nu va mai avea loc, dupa cum am informat si ieri, pentru ca echipa baimareana are mai multi sportivi "pozitivi" cu noul Coronavirus. Meciul e neprogramat si va fi castigat la "masa verde" de echipa din Recea, a anuntat minaur.ro.

De la inceputul sezonul mai multe meciuri din Cupa Romaniei au fost "neprogramate" datorita problemelor cu infectarile. Conform regulamentului, in Cupa Romaniei, meciurile care nu au loc din cauza cazurilor de COVID-19 nu sunt reprogramate, asa cum se intampla in campionat, ci sunt pierdute la "masa verde" de echipa din cauza careia nu se poate disputa confruntarea. Exemple sunt multiple in primele doua tururi desfasurate deja. In schimb, Minaur e in imposibilitatea de a juca si la finalul saptamanii, in etapa a 5-a a Ligii 3, astfel ca ii va fi amanata partida cu SCM Zalau pentru o data ulterioara.

ACTUALIZARE – Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures comunica confirmarea unor cazuri de infectie cu SARS-CoV-2 la clubul de fotbal Minaur Baia Mare. "Din totalul celor 29 de componenti ai echipei (jucatori si staff) sunt pozitive noua persoane. Toti ceilalti membri ai echipei sunt contacti directi si au intrat in carantina/izolare la domiciliu sau in locatia declarata. Directia de Sanatate Publica Maramures a declarat focar la echipa de fotbal.

In acest context, meciul de fotbal programat sa se dispute astazi pe stadionul din municipiul Baia Mare, in Cupa Romaniei, nu va mai avea loc", a declarat Dan Buca, purtatorul de cuvant al CJSU Maramures.

Pentru a preveni si limita infectia cu SARS-CoV-2 la nivelul judetului nostru, le reamintim cetatenilor sa respecte masurile stabilite de autoritati in perioada starii de alerta, normele stabilite de specialisti, purtarea mastii de protectie in spatiile deschise stabilite prin hotararea Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, respectiv pastrarea distantei fizice de protectie sanitara si igienizarea frecventa a mainilor, recomanda autoritatile maramuresene.

DirectMM.ro

Coronavirus, 7 octombrie 2020: S-a ajuns la 121 decese in Maramures (inca 2)! In judet, in total, 2.316 cazuri de la inceput (50 noi!). Record de infectari in tara, 2.958 intr-o zi
Citeste
A aparut o noua metoda de inselaciune. O grupare a reusit sa obtina 100.000 de lei prin metoda „COVID"
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.