ACTUALIZARE 2 - EXCLUSIVITATE: Haos la Serviciul Politiei Rutiere Maramures. 9 politisti saltati de DGA. Acuzatii de luare de mita in mod repetat

Serviciul Politiei Rutiere Maramures este in haos! 9 agenti de politie din cadrul SPR Maramures au fost saltati de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures fiind acuzati de luare de mita.

Conform informatiilor noastre politistii au fost inregistrati audio-video in timp ce ar fi luat mita de la soferii aflati in trafic si care erau prinsi fie cu viteza, fie ca ar fi comis diferite abateri de la legislatia rutiera.


"Se efectueaza acte de urmarire penala fata de mai multi politisti ai compartimenului Politie Rutiera din cadrul IPJ Maramures pentru infractiuni de coruptie. Beneficiem de sprijinul DGA si a conducerii IPJ Maramures" a declarat Bogdan Gabor, prim procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures.

Conform surselor noastre procurorii urmeaza sa dispuna retinerea acestora pentru 24 de ore. Se pare ca un singur politist ar putea sa nu fie retinut pentru 24 de ore pentru ca acesta ar fi fost inregistrat audio-video doar o singura data. Ceilalti ar fi luat mita in mod repetat.

ACTUALIZARE 1: Ce se intampla cu activitatea SPR Maramures?

In conditiile in care 9 agenti de politie rutiera de la SPR Maramures sunt la audieri in fata procurorilor am cerut lamuriri despre cum este afectata munca de supraveghere a traficului rutier pe drumurile nationale din judet.

"Se vor dispune masuri dupa ce vom fi informati de catre unitatea de Parchet la masurile legale dispuse in cauza" a declarat agent sef Romeo Tamasan, purtator cuvant al IPJ Maramures.

ACTUALIZARE 2

Conform informatiilor noastre dosarul penal este coordonat de un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures si se lucreaza la el de aproximativ un an de zile. La Parchetul Maramures sunt audiati atat agentii de politie cat si alte persoane, fara o calitate speciala.

vom reveni

Comenteaza cu Facebook

Comenteaza cu Facebook

Articolul ACTUALIZARE 2 - EXCLUSIVITATE: Haos la Serviciul Politiei Rutiere Maramures. 9 politisti saltati de DGA. Acuzatii de luare de mita in mod repetat apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Coronavirus, 29 iulie 2020: Numarul deceselor a ajuns in Maramures la 21. Total cazuri de infectari de la inceput, 368 (12 noi azi). La nivel national, 1.182 cazuri noi
Citeste
108 ani de la nasterea Monahului Nicolae Delarohia
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.