Actiuni pentru siguranta rutiera

Politistii rutieri au fost si ieri prezenti pe drumurile publice. Scopul actiunilor desfasurate pe raza municipiului Sighetu Marmatiei, pe raza orasului Cavnic, pe D.N.18 Desesti – Mara – Berbesti si D.J. 109 F Budesti – Ocna Sugatag a fost atat prevenirea accidentelor de circulatie precum si depistarea transporturilor ilegale de material lemnos.

La Sighetu Marmatiei politistii au oprit pentru verificari 30 de autovehicule si au aplicat, pentru cele 18 contraventii constatate, amenzi care a depasit valoarea de 6 000 de lei. Patru soferi au ramas fara permise de conducere.

Din cele 19 autovehicule verificate de politistii Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag, sase transportau material lemnos. Au fost aplicate 16 sanctiuni contraventionale, trei pentru nerespectarea normelor privind transportul materialelor lemnoase si 13 pentru abateri de la O.U.G.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice. Amenzile aplicate au fost de aproximativ 9000 de lei, a fost retinut un permis de conducere in cazul unui sofer care a efectuat o depasire incalcand linia continua si au fost confiscati 4.5 mc lemn, esenta fag.

Pe drumurile publice de pe raza orasului Cavnic politistii au actionat impreuna cu reprezentanti ai Registrului Auto Roman Maramres: 19 soferi verificati, 10 sanctiuni contraventionale aplicate si patru certificate de inmatriculare ridicate. Valoarea amenzilor a fost de aproximativ 2500 de lei.

Agentii economici din borsa, in vizorul politistilor
Citeste
Locuitorii din Satu Nou de Sus raman vineri fara apa potabila
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.