Actiuni pentru combaterea evaziunii fiscale la desesti si ocna Sugatag

Ieri, 13 februarie, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice – Biroul Sighetu Marmatiei, au desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii evaziunii fiscale si a ilegalitatilor ce se comit in domeniul drepturilor de proprietate industriala, alimentatiei publice si turismului, pe raza comunelor Desesti si Ocna Sugatag.
In cadrul activitatilor au fost verificate 9 societati comerciale si 5 persoane fizice. 20 de articole de imbracaminte, in valoare de aproximativ 1 700 lei, pentru care nu au putut fi prezentate certificate de conformitate sau licente care sa ateste originalitatea acestora si care sa permita comercializarea lor, au fost indisponibilizate. In cauza a fost intocmit dosar penal, urmand ca sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei sa se efectueze cercetari cu privire la savarsirea infractiunii de punere in circulatie fara drept a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare
Totodata, in cadrul actiunii au fost aplicate 5 sanctiuni contraventionale la Legea nr. 12/1990, in valoare totala de 20 000 lei, fiind totodata confiscate produse alimentare si ridicata suma de 804 lei in numerar, provenind din activitati comerciale ilicite.

Centrul de Recuperare Esperando. Drenajul limfatic, recomandat in tratarea retentiei de lichide si a altor afectiuni
Citeste
Soferii certati cu legea, in vizorul politistilor maramureseni
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.