Actiuni pentru combaterea delictelor silvice

Adaugat in categoria Tara Lapusului
actiuni-pentru-combaterea-delictelor-silvice.jpg

In aceasta saptamana, politistii din cadrul Serviciului de Ordine Publica – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, sprijiniti de cei din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Suciu de Sus si cei de la Grupa Canina, impreuna cu specialisti silvici din cadrul Garzii Forestiere Cluj si Directiei Silvice Maramures, au actionat pe linia prevenirii si combaterii faptelor ilegale din domeniul silvic.

A fost verificat daca doua societati comerciale cu sediile in Viseu de Sus si Lapus respecta normele referitoare la exploatarea, importul, transportul, depozitarea si comercializarea materialelor lemnoase.

In urma neregulilor constatate, au fost aplicate trei sanctiuni contraventionale, in valoare de 8.000 lei.

Totodata a fost dispusa masura complementara de confiscare a 31,1 mc materiale lemnoase, in valoare de peste 7.500 lei.
De asemenea, politistii din Borsa au confiscat peste 16 mc lemn de esenta rasinoasa, gasit pe strada Cercanel din oras si continua cercetarile pentru stabilirea provenientei sale.

conducea-prin-baia-mare-avand-cu-155-mgl-alcool-pur-in-aerul-expirat.jpg
Conducea prin Baia Mare, avand cu 1,55 mg/l alcool pur in aerul expirat
Citeste
judecatoria-baia-mare-evacuata-dupa-ce-s-a-primit-un-plic-cu-un-praf-alb-suspect.jpg judecatoria-baia-mare-evacuata-dupa-ce-s-a-primit-un-plic-cu-un-praf-alb-suspect-1.jpg judecatoria-baia-mare-evacuata-dupa-ce-s-a-primit-un-plic-cu-un-praf-alb-suspect-2.jpg judecatoria-baia-mare-evacuata-dupa-ce-s-a-primit-un-plic-cu-un-praf-alb-suspect-3.jpg
Judecatoria baia mare, evacuata dupa ce s-a primit un plic cu un praf alb suspect
Citeste