Actiuni penale impotriva a doi maramureseni, pentru talharie, respectiv furt calificat

Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare au dispus la data de 07.11.2020, punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul S.R. pentru savarsirea infractiunii de talharie calificata, prev. de art. 233, art. 234 alin. 1 lit. a si d Cod penal.
La data de 06.11.2020, fata de numitul S.R. a fost luata masura retinerii pe o durata de 24 de ore.
Probatoriul administrat in cauza a relevat faptul ca, la data de 04.11.2020, in jurul orei 23:15, in timp ce se afla pe strada Aleea Neptun de pe raza municipiului Baia Mare, inculpatul S.R. i-a sustras persoanei vatamate L.F.I. un telefon mobil marca Samsung Galaxy E20, dupa care, pentru a-si asigura scaparea, i-a pulverizat acesteia, in zona fetei, spray iritant lacrimogen si i-a aplicat mai multe lovituri in zona capului; persoanei vatamate i-au fost cauzate leziuni care au necesitat pentru vindecare un numar de 3-4 zile de ingrijiri medicale.
La data de 07.11.2020, dosarul a fost inaintat instantei cu propunere de arestare preventiva a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisa de judecatorul de drepturi si libertati de la Judecatoria Baia Mare.

Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare au dispus, la data de 06.11.2020, punerea in miscare a actiunii penale impotriva inculpatului R.A.I. pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prevazuta de art. 228 al. 1, art. 229 al. 1 lit. b si d Cod penal.
La data de 06.11.2020, fata de numitul R.A.I. a fost luata masura retinerii pe o durata de 24 de ore. Probatoriul administrat in cauza a relevat faptul ca inculpatul R.A.I., in data de 30.10.2020, in jurul orei 06:00, prin escaladarea gardului imprejmuitor, a patruns in curtea unui santier de constructii din municipiul Baia Mare si, dintr-o baraca, a sustras mai multe bunuri, cauzand societatii comerciale S.C. B.T. SRL un prejudiciu in cuantum de 10.000 lei.

La data de 06.11.2020, dosarul a fost inaintat instantei cu propunere de arestare preventiva a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisa de judecatorul de drepturi si libertati de la Judecatoria Baia Mare.

Articolul Actiuni penale impotriva a doi maramureseni, pentru talharie, respectiv furt calificat apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

COVID-19, boala mortala, dar in ce masura? Care este rata mortalitatii, cum creste probabilitatea de deces odata cu varsta, care este riscul de a muri la terapie intensiva
Citeste
Ministrul Tataru a petrecut alaturi de alte 5 persoane, intr-un iglu din plastic, chiar inainte ca Romania sa intre in carantina
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.