Actiuni de prevenire a accidentelor pe drumurile din judet

Adaugat in categoria Actualitate
actiuni-de-prevenire-a-accidentelor-pe-drumurile-din-judet.jpg

POLITISTII RUTIERI, LA DATORIE  In acest weekend, politistii rutieri si cei de ordine publica au actionat pe raza intregului judet, in vederea prevenirii si combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere si a faptelor antisociale.

Politistii rutieri au desfasurat activitati in scopul reducerii riscului rutier pe drumurile nationale, drumurile judetene si in localitati, precum si in vederea impunerii respectarii normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

In cadrul activitatilor desfasurate, politistii au depistat trei barbati care conduceau autovehicule fara a detine permise de conducere si doi barbati care conduceau in stare de ebrietate. In toate cele cinci cazuri au fost intocmite dosare penale si se continua cercetarile, urmand ca la finalizarea lor sa fie propuse masuri legale.

Politistii vor continua actiunile punctuale, in special pe principalele sectoare de drum cu risc de producere a accidentelor rutiere din judetul Maramures.

 

Informatii furnizate de IPJ Maramures

incredibil-ne-ameninta-cu-raportarea-la-facebook-si-youtube.jpg incredibil-ne-ameninta-cu-raportarea-la-facebook-si-youtube-1.jpg incredibil-ne-ameninta-cu-raportarea-la-facebook-si-youtube-2.jpg incredibil-ne-ameninta-cu-raportarea-la-facebook-si-youtube-3.jpg incredibil-ne-ameninta-cu-raportarea-la-facebook-si-youtube-4.jpg
Incredibil – ne ameninta cu raportarea la facebook si youtube!
Citeste
maramureseanca-jennifer-nagy-remetean-a-dominat-cupa-teleferic-la-schi-de-la-poiana-brasov.jpg
Maramureseanca Jennifer Nagy Remetean a dominat Cupa Teleferic la schi de la Poiana Brasov
Citeste