ACtIUNE SALVAMONT: Biciclist ranit dupa ce a cazut pe un traseu de mountain bike (GALERIE FOTO)

Un biciclist a cazut ieri undeva dupa Colonia Topitorilor pe un traseu frecventat de amatorii de mountain bike, deasupra Uzinei de apa Baia Mare.

Echipajul de prim raspuns al SPJ Salvamont Maramures a ajuns la locul accidentului. Biciclistului, care a suferit multiple traumatisme, i s-a acordat primul ajutor fiind imobilizat in targa lopata si incarcat in ut2000, utilajul omologat folosit de salvatorii montani pentru transportul in teren accidentat.

Dupa o coborare dificila accidentatul a fost predat ambulantei si se afla in drum spre unitatea medicala pentru investigatii complexe.

“Din nou excelenta colaborarea cu ISU Maramures si o localizare perfecta a accidentatului primita in timp extrem de scurt de la colegii de la STS Maramures aspect extrem de important in identificarea urgenta a celui mai rapid acces la victima. Multumiri colegilor de la ISU Maramures si STS Maramures”, spun reprezentantii Salvamont Maramures.

Articolul ACtIUNE SALVAMONT: Biciclist ranit dupa ce a cazut pe un traseu de mountain bike (GALERIE FOTO) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

FOTO: Impact intre doua masini pe DN18 la Borsa. Motociclist cazut pe carosabil la Buzesti
Citeste
,,Aspiratiile politice islamiste ale lui Erdogan sunt fara limite", spune un jurnalist turc aflat in exil
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.