ACtIUNE DA SALVARE: Sapte copii rataciti in zona Piatra Virgina, coborati in deplina siguranta de salvamontistii maramureseni

De o noua actiune au avut parte azi salvamontistii din cadrul SPJ Salvamont Maramures. De data aceasta au fost solicitati in zona Piatra Virgina, Usturoiu.

Un grup de 7 copii cu varste cuprinse intre 13 si 15 ani aflati in drumetie, necunoscand foarte bine zona, s-au ratacit si au solicitat ajutor printr-un apel efectuat la 112.

La locatia transmisa pe WhatsApp de unul dintre copii s-a deplasat echipajul de prim raspuns al SPJ Salvamont Maramures. Copiii au fost gasiti teferi, fara probleme medicale. Au fost coborati in deplina siguranta pana in zona lacului din Parcul Regina Maria.

Actiunea a fost incheiata cu succes de salvatorii montani maramureseni intr-un timp foarte scurt de la momentul primirii apelului de urgenta, insasalvamontistii ii sfatuiescpe copiii care se deplaseaza in drumetii si nu cunosc zona pe care vor sa o abordeze sa fie intotdeauna insotit de un adult. (foto arhiva)

Articolul ACtIUNE DA SALVARE: Sapte copii rataciti in zona Piatra Virgina, coborati in deplina siguranta de salvamontistii maramureseni apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Actiune Salvamont: Sapte adolescenti s-au ratacit in zona Piatra Virgina. Salvamontistii i-au gasit
Citeste
Gala folk "Floare de colt" de la Sighetu Marmatiei, editia a VIII-a
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.