Actiune a politistilor in targul din ocna Sugatag

Politistii din cadrul Sectiei 5 Politie Ocna Sugatag au desfasurat ieri, 23 mai, activitati in zona targului din localitate, dar si in zonele adiacente. S-a urmarit mentinerea unui climat de ordine publica, prevenirea si combaterea comertului ilicit, a furturilor si a altor infractiuni.


Au fost legitimate 33 de persoane, oprite pentru verificari 27 de autoturisme si verificate doua societati comerciale. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 17 sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 6 000 de lei, cele mai multe pentru incalcari ale prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

Condamnat pentru furt calificat, depus dupa gratii!

La data de 23 mai a.c., politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Sighetu Marmatiei au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Tribunalul Maramures, pe numele unui barbat de 40 de ani, din municipiu, condamnat la o pedeapsa privativa de libertate. Barbatul are de executat o pedeapsa de 1 an si 6 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Condamnatul a fost escortat si incarcerat in Penitenciarul Baia Mare in vederea executarii pedepsei.

 

Crina Chilat : Duminica, 26 mai, votati patrioti pentru Parlamentul European!
Citeste
Autovehiculele scolilor de soferi, in atentia politistilor serviciului rutier maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.