"acordati prioritate zambetelor si fiti atenti la binele celor din jur!"

Sunt o multime de opinii despre politistii rutieri. Cei mai vizibili in trafic, cei care aplica cele mai multe sanctiuni, care lasa soferii fara permise, cei care intocmesc zilnic dosare penale.

Noi va spunem ca isi asuma toate criticile si jignirile pentru ca iubesc ceea ce fac. Si va mai spunem ca imaginile tragediilor la care intervin le umbresc sufletele, ca iau masuri pentru cei certati cu legea pentru a evita tragedii in trafic care sa implice si persoane nevinovate si ca tot ceea ce fac e practic pentru binele dumneavoastra.

Agent sef adjunct Lazar Victor recunoaste ca mesajele pe care le transmite un politist rutier nu sunt pe placul unor soferi, dar saluta o normalitate mult dorita: siguranta. Munceste cu pasiune, cu seriozitate si alaturi de colegii lui din cadrul Biroului Rutier Baia Mare face tot posibilul pentru a creste gradul de siguranta pe raza lui de competenta.

Totodata, motocicleta din dotarea Biroului Rutier Baia Mare este pe maini bune, Victor fiind norocosul care isi poate continua pasiunea pentru motoare si in timpul serviciului. De fiecare data cand desfasoara activitati preventive transmite un mesaj pozitiv: "Acordati prioritate zambetelor si fiti atenti la binele celor din jur!".

Azi – 13 iunie, pentru unii este o zi cu superstitii, insa pentru agentul de politie este ziua de nastere. Ii multumim pentru ceea ce face si speram ca macar azi sa nu fie nevoit sa intervina la accidente! Ii uram un sincer LA MULTI ANI si tot binele din lume!

Lucrari de punere in siguranta a traficului rutier pe dn18, in pasul gutai
Citeste
Vreme groaznica peste Maramures. Codul galben continua
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.