Acoperisul unui bloc de pe bd independentei aruncat peste o masina

Vremea isi face de cap in Maramures. In Baia Mare, vantul face ravagii, ploua si pica grindina. In munti ninge viscolit iar masinile abia inainteaza. Sunt si soferi care au pierdut controlul volanului si s-au rasucit pe zapada.

In Tara Chioarului peste 1600 de gospodarii au ramas fara energie electrica dupa 16 transformatoare au fost avariate de rafalele de vant.

Formarea ciclonului peste Recea si Baia Mare. Imagini incredibile

INFO TRAFIC

Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna. A nins in Pasul Gutai si Pasul Prislop. Zapada framantata cu grosimea de pana la 1 cm se gaseste depusa pe carosabilul DN18, in Pasul Gutai . Cer acoperit, ninge in Pasul Gutai, unde sunt rafale de vant cu viteza de 40 km/h.

FARA CURENT

Rafalele puternice de vant au afectat partial o linie de medie tensiune in zona localitatilor Valea Chioarului si Boiu Mare. Sunt afectate 16 posturi de transformare si nealimentati 1226 consumatori.

Partial sunt afectate localitatile Valea Chioarului, Boiu Mare, Prislop, Mesteacan si Fericea. Lucreaza pentru remedierea defectiunilor doua echipe de interventie de la societatea Electrica.

Pe DN18, in Pasul Gutai, intre km 20 si km 30 sunt sectoare de drum cu vizibilitatea redusa de ceata.

La ora 16.30, patru TIR-uri erau blocate in Pasul Gutai si o autoutilitara in zona Cavnic, pe DJ 184.

PAstreazA controlul online! discutii despre siguranta virtuala intre politisti si elevii baimareni
Citeste
Ce risca femeia din Cluj care si-a ucis baiatul de noua ani
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.