ACCIDNT RUTIER PE DE 58: O tanara s-a rasturnat pe partea carosabila cu motocicleta

Ieri, 25 noiembrie, in jurul orei 13.25, pe D.E. 58 a avut loc un eveniment rutier soldat cu ranirea unei persoane. In timp ce conducea o motocicleta dinspre Cicarlau spre Tautii Magheraus, pe o portiune de drum in curba usoara la stanga, marcaj longitudinal discontinuu, fara restrictii rutiere, o tanara de 24 de ani din Cicarlau, a pierdut controlul motocicletei si s-a rasturnat pe partea carosabila.
Conducatoarea auto purta casca de protectie si a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
In urma accidentului tanara a suferit leziuni si a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale si nu a mai necesitat internarea.

A condus fara permis, a produs un accident cu victima si a parasit locul faptei. Urmarea? A fost retinut pentru 24 de ore

Luni, 23 noiembrie, un echipaj de politie din cadrul Biroului Rutier Baia Mare, aflandu-se in exercitarea atributiilor de serviciu pe raza municipiului, a fost sesizat despre faptul ca, la intersectia strazii Barajului cu strada Arinului, s-a produs un accident de circulatie soldat cu pagube materiale, fiind avariat un stalp al retelei electrice.

La locul producerii accidentului nu a fost gasit autoturismul implicat in eveniment insa, in urma investigatiilor efectuate, acesta a fost identificat in afara partii carosabile, in dreptul unui imobil de pe strada Barajului. Autoturismul nu avea montate placutele cu numarul de inmatriculare si prezenta mai multe avarii pe partea dreapta.

Ieri, 25 noiembrie, in urma extinderii cercetarilor, politistii Biroului Rutier Baia Mare au identificat si conducatorul autoturismului. Este vorba despre un tanar de 19 ani care a recunoscut ca se afla la volan si ca nu a apelat SUAU 112 pentru a anunta accidentul deoarece nu detine permis de conducere. Politistii au mai stabilit si faptul ca in autoturism se mai aflau doua persoane iar una dintre ele a fost ranita in urma accidentului, dar aceasta nu s-a prezentat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de conducere fara permis, vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie, si modificarea locului accidentului si au dispus retinerea tanarului pentru 24 de ore.

Doua certificate de inmatriculare retinute de politisti la Borsa

In cadrul unei actiuni derulata ieri, 25 noiembrie, de politistii rutieri din Borsa, impreuna cu reprezentanti ai Registrului Auto Roman, au fost verificate in trafic 16 autoturisme care circulau pe drumurile publice de pe raza orasului.
Intrucat noua dintre conducatorii auto opriti pentru control au savarsit diverse contraventii legate de starea tehnica a autovehiculelor puse in circulatie, mentionate de O.U.G. nr 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, actiunea s-a soldat si cu amenzi in valoare totala de aproape 3.000 de lei.
Totodata, in doua cazuri s-a impus luarea masurii complementare de retinere a certificatelor de inmatriculare.

FOTO ARHIVA

Articolul ACCIDNT RUTIER PE DE 58: O tanara s-a rasturnat pe partea carosabila cu motocicleta apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Record de pacienti la ATI. Peste 9.000 de cazuri noi de coronavirus in ultimele 24 de ore
Citeste
ACTIUNEA CONTINUA LA BAIA MARE – Alte cinci maisini abandonate, ridicate de politistii locali
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.