Accidente in sighet si budesti

Accident la Budesti

Conform paginii de facebook Stiri online din Maramures pe raza localitatii Budesti s-a produs un accident de circulatie soldat din fericire fara victime. Soferul unei camionete a pierdut inexplicabil controlul volanului si s-a izbit de un vehicul parcat in afara partii carosabile pe care l-a proiectat intr-un stalp. Accidentul s-a soldat cu pagube materiale.

Accident rutier cu victima la Sighetu Marmatiei

Aseara, la ora 20.04, politistii rutieri din Sighetu Marmatiei au intervenit la un accident de circulatie produs pe strada Teplitei din Sighetu Marmatiei.

Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca o femeie in varsta de 42 de ani, care a condus un autoturism dinspre Sighetu Marmatiei spre Tisa, la un moment dat a efectuat un viraj la stanga, insa nu s-a asigurat indeajuns si a intrat in coliziune cu o motocicleta care se deplasa din sensul opus, careia nu i-a acordat prioritate de trecere. In urma impactului, autoturismul a fost proiectat in alt autoturism parcat in zona

In urma accidentului a rezultat ranirea tanarului de 25 ani, din Sighetu Marmatiei, care a condus motocicleta, acesta fiind transportat la Spitalul din Sighetu Marmatiei, unde a ramas internat.

Din verificarile efectuate de politisti a reiesit ca acesta nu detine permis de conducere pentru categoria din care face parte autovehiculul condus.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile.

Depistat in trafic cu tigarete de contrabanda in portbagajul masinii la Seini

Ieri, in jurul orei 14.00, politistii din Seini, in timp ce efectuau o actiune pe strada Baii din localitate, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa dinspre Baia Mare spre Satu Mare.

In urma verificarilor efectuate, politistii au identificat la volan un barbat de 40 de ani din Baia Mare, iar in urma controlului politistii au gasit in portbagaj 6.000 de tigarete de provenienta ucraineana.

Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii. Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru identificarea tutror persoanelor implicate in activitatea infractionala si luarea masurilor legale.

In toiul noptii depistat de politistii din Recea cu alcoolemie la volan

Azi noapte, in jurul orei 03.20, politistii rutieri din Recea au oprit pentru control un autoturism care se deplasa spre Dej. La volanul acestuia a fost identificat un tanar de 26 de ani din Barsau, judetul Satu Mare.

Intrucat soferul emana halena alcoolica, politistii l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judetean din Baia Mare, unde i-au fost prelevate mostre de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante.

Comenteaza cu Facebook

Furturi si material lemnos confiscat in botiza si suciu de sus
Citeste
Roman cautat de autoritatile germane pentru inselaciune, oprit de politistii de frontiera
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.