Accidente in judet provocate de soferi beti

In urma unui apel prin SNUAU 112, politistii Sectiei 1 Grosi s-au deplasat aseara, in jurul orei 20.00 pe strada Unirii, din comuna Sacalaseni, unde a avut loc un accident de circulatie.
La fata locului s-a constatat faptul ca un barbat de 43 de ani, care conducea un autoturism dinspre Sacalaseni spre Catalina, a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila prin partea dreapta si s-a oprit intr-un sant. La fata locului s-a prezentat un echipaj SMURD care i-a acordat ingrijiri medicale conducatorului auto, acesta refuzand transportul la o unitate medicala.
In urma testarii acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1.91 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei, insa a refuzat recoltarea.
In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Un alt accident produs pe fondul consumului de alcool s-a inregistrat pe raza localitatii Barsana. In timp ce patrulau pe drumul comunal Valea Morii, politistii au observat un autoturism avariat. Langa autoturism a fost identificata persoana care a condus masina, un barbat de 33 de ani, din Barsana.
Verificarile politistilor au relevat ca in timp ce conducea autovehiculul, acesta nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul volanului si a intrat cu partea dreapta fata a autoturismului intr-un gard din beton. In urma impactului au rezultat pagube materiale.
Deoarece barbatul emana halena alcoolica, a fost testat cu aparatul etilotest rezultand valoarea de 1,22 mg/l de alcool in aerul expirat. Astfel, barbatul a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei in vederea recoltarii de probe biologice.
In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului.

Un alt dosar penal pentru infractiuni rutiere a fost intocmit pe numele unui barbat de 41 de ani din Salistea de Sus. Acesta a fost oprit in trafic pentru verificari in timp ce conducea pe DJ186, constatandu-se ca avea o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur in aerul expirat si ca nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. La finalizarea cercetarilor vor fi dispuse masuri legale.

Baietel de 3 ani, violat oral si anal de un minor in zona unde a fost omorata estera
Citeste
Un barbat a scapat de proprietara care l-a prins in timp ce incerca fure bunuri
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.