ACCIDENTE IN JUDEt: Coliziune pe fondul consumului de alcool in Baia Mare, biciclist lovit de o masina la Petrova

Ieri, la ora 17.45, politistii Biroului Rutier au intervenit la un accident produs pe strada Pasunii din Baia Mare.
La fata locului politistii au constatat faptul ca un conducator auto de 52 de ani din municipiu nu a pastrat o distanta de siguranta fata de autoturismul care circula in fata sa si a intrat in coliziune cu acesta.
Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur in aerul expirat, in cazul soferului vinovat de producerea accidentului, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judetean Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

ooooo

Ieri, in jurul orei 15.45, politistii din Viseu de Sus au fost sesizati cu privire la producerea unui accident pe D.N. 18, pe raza localitatii Petrova.
Politistii ajunsi la fata locului au constatat faptul ca in momentul depasirii, pe fondul nepastrarii distantei laterale, conducatorul unui autoturism a acrosat si accidentat un barbat de 60 de ani care se deplasa pe o bicicleta.
In urma accidentului conducatorul auto a parasit locul faptei, fara incuviintarea organelor de politie.
In urma verificarilor efectuate politistii au constatat ca, la volanul autoturismului implicat in accident a fost un tanar de 25 de ani, care nu detine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
Biciclistul a fost transportat la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie si conducerea unui autovehicul fara a detine permis de conducere.

Articolul ACCIDENTE IN JUDEt: Coliziune pe fondul consumului de alcool in Baia Mare, biciclist lovit de o masina la Petrova apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Coronavirus, 22 iulie 2020: Al 15-lea deces in Maramures. Total infectati de la inceput, 287 cazuri in judet (3 noi). Record nou national, 1.030 intr-o singura zi!
Citeste
BILANt CORONAVIRUS: Inca un deces in Maramures, trei cazuri noi fata de ieri
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.