Accidente, drumuri blocate, trafic infernal in tot judetul

Drumurile sunt paralizate in tot judetul Maramures. Ninge de ieri incontinuu. Nici prognoza nu este mai buna, in urmatoarele 3 ore pe arii extinse va ninge si se va depune strat nou de zapada. Cantitatea maxima de apa cazuta va fi sub 10 l/mp. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari locale cu rafale de pana la 50-.60 km/h iar pe creste cu rafale de pana la 80 km/h viscolind ninsoarea determinand scaderea vizibilitatii.

Mai multe TIR-uri au ramas blocate pe DN 18 in pasul Gutai, se circula cu dificultate pe centura Baii Mari, pe Dura un TIR a a ajuns in sant, pe soseaua DN18B la iesirea din Baia Mare spre Tg Lapus se circula bara la bara. Blocaje sunt si pe DN18B pasul Pietris.

 

 

 

Cum se circula pe drumurile nationale

DN 18 si DN 17C la Viseu de Sus umed.

DN 18 Pasul Prislop zapada framantata pana la 1 cm intre km 156 si km 180. Tot aici, intre km 160 si km 180 vizibilitatea este redusa de ninsoarea viscolita, sub 100 de metri.

Pe DN 18 in Pasul Gutai stratul de zapada framantata are pe unele sectoare 3 cm. Sunt portiuni de drum umed, dar si cu zapada framantata pana la 1-2 cm.

Pe DN 1C si E58 stratul de zapada framantata masoara pana la 2 cm.Pe DN 18B stratul de zapada framantata masoara pe unele sectoare 2 cm, iar pe altele 4 cm.

Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu 27 utilaje si au raspandit 67 tone sare.

Au fost utilizate 1800 litri clorura de calciu pe DN1C si E58. Se circula in conditii de iarna.

Nu sunt semnalate blocaje in trafic, la aceasta ora.

DN 18 copac rupt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

apare prima data in Vasile Dale.

Un sofer maramuresean, victima unui accident rutier provocat de un conducator auto baut
Citeste
Doua masini au ajuns in sant la intrarea in Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.