Accidente din cauza zapezii in baia mare, arinis, farcasa, Somcuta mare

Ieri, 14 ianuarie, la ora 11.30, la Baia Mare, o persoana a fost ranita usor in timp ce se deplasa cu un mijloc de transport in comun pe raza municipiului. Soferul autobuzului care circula pe bulevardul Republicii, a actionat frana pentru a opri, moment in care o pasagera aflata pe culoar s-a dezechilibrat si a cazut.


Femeia de 30 de ani s-a prezentat la spital unde i-au fost acordate ingrijiri medicale si nu a necesitat internarea.
Conducatorul autobuzului nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Tot in Baia Mare, pe strada Victoriei, la ora 16.00, conducatorul unui autoturism nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul directiei si a intrat in coliziune cu un autoturism parcat regulamentar pe partea dreapta a drumului.

La testarea cu aparatul etilotest s-a constatat ca acesta se afla sub influenta bauturilor alcoolice, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul in varsta de 35 de ani, din localitatea Nistru, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza s-a intocmit dosar penal.

Pe fondul unui carosabil acoperit cu zapada si mazga, un alt eveniment rutier s-a produs pe DN 1C, la iesirea din Somcuta Mare. O tanara in varsta de 24 de ani care conducea un autoturism spre Baia Mare, a pierdut controlul volanului si a patruns pe contrasens unde a intrat in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus. In urma impactului a rezultat avarierea ambelor autoturisme, iar conducatoarea auto a fost transportata cu ambulanta la spital unde nu a necesitat internarea.
Niciunul din conducatorii auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Ultima ora: Accident pe DN1C in zona Dealul Dura din cauza derdelusului de pe sosea

Si pe raza Sectiei 3 Politie Rurala Farcasa a avut loc un eveniment rutier soldat cu ranirea usoara a doua persoane.

La ora 15.16, pe raza localitatii Arinis, pe un sector de drum in aliniament, pe fondul vitezei neadaptate la conditiile de drum, parte carosabila acoperita partial cu zapada, un barbat de 30 de ani din Cehu Silvaniei pierde controlul autoturismului, intra pe contrasens si se rastoarna in santul din partea stanga a directiei de deplasare.

In urma accidentului doua persoane pasagere in autoturism, un barbat de 73 de ani si o femeie de 71 de ani, au fost ranite usor si au fost transportate la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale. Nu a fost cazul sa ramana internati.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. In continuare se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

ACTUALIZARE: Trei victime incarcerate intr-un autoturism rasturnat pe plafon

Actiune pe linie rutiera la Ocna Sugatag

In perioada 11-14 ianuarie Sectia 5 Politie Rurala Ocna Sugatag, a organizat pe raza de competenta o actiune pe linie rutiera, pentru prevenirea si combaterea principalelor cauze generatoare ale accidentelor rutiere.

In au fost aplicate 12 sanctiuni contraventionale la OUG 195/2002 cu o valoare totala de 3470 lei, din care trei sanctiuni pentru neportul centurii de siguranta, doua sanctiuni pentru depasire neregulamentara si sapte alte abateri. Totodata au fost retinute doua permise de conducere si a fost constatata o infratiune de conducere a unui vehicul de catre o persoana aflata sub influenta bauturilor alcoolice.

Sedinta CJSU: Pentru deszapezirea tardiva au fost amendate doua societati. Se mentine pericolul producerii de avalansa in Muntii Maramuresului si Muntii Gutai
Citeste
Un tanar din miresu mare a postat o poza in care si-a pus un pistol la tampla
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.