Accidente de circulatie la stramtura, barsana, baia mare

Ieri, in jurul orei 14.45, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Bogdan Voda au fost sesizati prin SNUAU 112 despre producerea unui accident rutier cu vatamari corporale, in care a fost implicat un minor.

La fata locului s-a constatat faptul ca un sighetean de 51 de ani, care conducea un autoturism, in momentul in care a ajuns pe raza localitatii Stramtura a surprins si accidentat un baietel de 3 ani, care s-a angajat in traversarea partii carosabile fara sa se asigure si fara sa fie supravegheat de un adult.
Baiatul, ranit in urma accidentului, a fost transportat la spitalul din Baia Mare pentru acordarea de ingrijiri medicale.
Conducatorul auto a fost testa cu aparatul etilotest si nu se afla sub influenta alcoolului.
Se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Cavnic, Salistea de Sus si Sacel – politistii au actionat pentru siguranta pe drumurile publice

Politistii rutieri sunt prezenti zilnic, pe anumite sectoare de drum, pentru prevenirea si combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. In ultimele 24 de ore au fost organizate actiuni pe raza localitatilor Cavnic, Salistea de Sus si Sacel.

La Cavnic, politistii au fost insotiti de reprezentanti ai Registrului Auto Roman Maramures, iar la Salilstea de Sus si Sacel politistii au actionat in colaborare cu reprezentanti ai Directiei Sanitar Veterinare si Siguranta Alimentelor Maramures, pentru verificarea legalitatii transportului animalelor.
Au fost controlate mai multe autoturisme, iar ca urmare a neregulilor constatate, politistii au aplicat 26 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 8000 de lei. Totodata au fost ridicate patru certificate de inmatriculare si un set de placute cu numere de inmatriculare.

Cercetat dupa ce a prezentat politistilor din Somcuta Mare un permis fara elemente de siguranta

Ieri, in jurul orei 17.00, politistii orasului Somcuta Mare, care efectuau activitati de supraveghere a traficului rutier pe raza de competenta, au oprit pentru verificari un autoturism condus pe raza localitatii Ciolt.
La volan a fost identificat un barbat de 43 de ani, care a prezentat politistilor un permis de conducere care nu prezenta elemente de siguranta. Intrucat existau suspiciuni cu privire la actul prezentat, politistii au efectuat verificari in urma carora au constatat ca barbatul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de uz de fals si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul condus de catre o persoana care nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, eliberat de autoritatile romane.

Respectati culoarea rosie a semaforului electric

Ieri, la ora 11.00, politistii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident de circulatie produs pe raza municipiului.
La fata locului s-a constatat ca un varstnic de 81 de ani, care a condus un autoturism pe strada Olteniei din municipiu, in momentul in care a ajuns la intersectie cu bulevardul Traian a efectuat un viraj la stanga, fara sa respecte semnificatia culorii rosii a semaforului electric, si a accidentat o femeie in varsta de 55 de ani care, in calitate de pieton, s-a angajat regulamentar in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni, la culoarea verde a semaforului electric.
Victima a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, unde i s-au acordat ingrijiri medicale. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetarile in cauza continua, urmand a se lua masuri legale.

Accident cercetat de politisti

Ieri, 16.12.2019, ora 17.40, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul ca, pe raza localitatii Barsana s-a produs un eveniment rutier soldat cu o victima.
In urma deplasarii la fata locului s-a constatat faptul ca la ora 17.40, un tanar de 19 ani, care conducea un autoturism pe directia Valeni – Barsana, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, iar intr-o curba deosebit de periculoasa a patruns pe sensul opus de mers, intrand in coliziune frontala cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de catre un barbat.
In urma accidentului a rezultat avarierea ambelor autovehicule, precum si vatamarea corporala a conducatorului auto care conducea regulamentar. Soferul care a patruns pe contrasens a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar celalalt sofer, datorita leziunilor suferite, nu a putut fi testat.
Ambii conducatori auto au fost transportati la spital, in vederea acordarii de ingrijiri medicale si pentru a le fi prelevate monstre biologice de sange in vederea stabilirii alcolemiei. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Trecerea de pietoni din lapusel pe care a avut loc accidentul mortal a fost suprailuminata
Citeste
Tichetele obtinute de politistii rutieri dupa ce au donat sange au ajuns la o mama bolnava cu cinci copii
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.