Accident rutier la seini, cu ranirea unei femei, accident cu o victima la lapusel

Un accident rutier a fost semnalat in Seini, cu putin timp in urma.

In evenimentul rutier a fost implicat un autoturism, rezultand o victima constienta care a iesit singura din autovehicul.

La fata locului intervine un echipaj SAJ de la Seini.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Un accident s-a produs pe D.E. 58, pe strada Baii din Seini. Primele verificari efectuate de politisti au relevat ca o baimareanca de 69 ani, care conducea un autovehicul, a pierdut controlul directiei, a patruns pe contrasens, a ajuns  in santul din partea stanga a directiei sale de mers, intrand in coliziune cu podul de la intrarea in curtea unui imobil.

Femeia a suferit vatamari corporale, fiind transportata la Spitalul Judetean "Dr. Constantin Opris" Baia Mare pentru investigatii medicale. Aceasta a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Alt accident la Lapusel

Aseara, in jurul orei 23.30, politistii au intervenit la un accident de circulatie produs pe raza localitatii Lapusel. Verificarile efectuate la fata locului au relevat ca un tanar de 30 de ani, din Valenii Somcutei, care a condus un autoturism dinspre Baia Mare spre Somcuta Mare, a parasit partea carosabila prin dreapta, a ajuns in sant si s-a oprit in podetul unui imobil. In urma impactului, conducatorul auto a fost ranit si transportat la spital. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest si nu se afla sub influenta alcoolului.

Accident cu cinci victime in zona dealul ilarii
Citeste
Trei competitii intr-un singur weekend
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.