ACCIDENT RUTIER IN BAIA SPRIE: Un ranit dupa ce masina in care circula s-a izbit de un copac

Aseara, in jurul orei 21.00, politistii din Baia Sprie au fost sesizati prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Drumul Judetean 184, respectiv strada Closca din oras.

La fata locului politistii au constatat faptul ca un tanar de 19 ani din Surdesti a condus un autoturism carea avea I.T.P. expirat, din directia Baia Mare catre Cavnic, iar la un moment dat, pe un sector de drum in aliniament, a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune un copac de pe partea opusa.

In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a unui tanar, tot de 19 ani, aflat ca pasager pe locul din dreapta fata in autoturism si a conducatorului auto.

La fata locului a ajuns un echipaj SMURD care a acordat ingrijiri medicale pasagerului, ulterior transportandu-l la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital pentru investigatii medicale si recoltarea de probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Politistii continua cercetarile urmand a se lua masuri legale.

Articolul ACCIDENT RUTIER IN BAIA SPRIE: Un ranit dupa ce masina in care circula s-a izbit de un copac apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Situatia in Maramures: Jumatate din cazurile din ultimele 14 zile sunt din Baia Mare. Totusi, municipiul nu a fost carantinat inca. Vezi clasamentul complet (DOCUMENT)
Citeste
Din nou record negativ de decese si persoane internate la ATI
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.