ACCIDENT RUTIER: Biciclista lovita de o masina in Sighetu Marmatiei

Ieri, 27 octombrie, politistii din Sighetu Marmatiei au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier.

Politistii au constatat faptul ca un barbat de 58 de ani din Rona de Sus, in timp ce conducea un autoturism, a surprins si accidentat o femeie de 52 de ani, care se deplasa regulamentar pe o bicicleta.

In urma accidentului rutier a rezultat vatamarea corporala a biciclistei, care a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale.

Conducatorul auto si victima au fost testati cu aparatul etilotes, rezultatul fiind negativ in ambele cazuri.

Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

*****

Actiune pentru respectarea normelor de circulatie pe drumurile publice si controlul starii tehnice a autovehiculelor

Ieri, 27 octombrie, politistii din Seini au organizat si desfasurat o actiune impreuna cu reprezentantii R.A.R. Maramures, pe linie de stare tehnica si pentru depistarea altor abateri le regimul circulatiei rutiere.
In cadrul actiunii politistii au verificat 16 autovehicule, iar pentru neregulile constatate au aplicat 11 sanctiuni contraventionale in valoare de peste 2.000 de lei.
Ca masura complementara s-a dispus retinerea a trei certificate de inmatriculare si a unui permis de conducere. (foto arhiva)

Articolul ACCIDENT RUTIER: Biciclista lovita de o masina in Sighetu Marmatiei apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

COVID-19, valul doi: Recea a intrat, oficial, in carantina zonala pentru doua saptamani. Cazuri confirmate in toate localitatile din comuna
Citeste
Se intampla in Maramures: Daca nu esti din localitate nu ai ce cauta la cimitir la Luminatii!
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.