ACCIDENT PE VALEA OLTULUI: Un TIR condus de un baimarean s-a rasturnat. Avea o concentratie de 0,94 miligrame/litru alcool pur in aerul expirat (GALERIE FOTO)


Circulatia se desfasoara cu dificultate pe Valea Oltului, in afara localitatii Boita pe sensul Sibiu-Valcea, din cauza unui TIR rasturnat care blocheaza respectivul sens de mers.

Potrivit politistilor rutieri, evenimentul s-a produs din cauza consumului de alcool. Soferul TIR-ului, un barbat in varsta de 45 de ani din Baia Mare, avea o concentratie de 0,94 miligrame/litru alcool pur in aerul expirat.

In zona evenimentului rutier se circula alternativ la aceasta ora.

Articolul ACCIDENT PE VALEA OLTULUI: Un TIR condus de un baimarean s-a rasturnat. Avea o concentratie de 0,94 miligrame/litru alcool pur in aerul expirat (GALERIE FOTO) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

EXCLUSIV VIDEO - ATAC IN STIL MAFIOT: Masina personala a sefului Politiei de Frontiera Viseu de Sus incendiata cu cocktail Molotov la Moisei
Citeste
EXCLUSIV VIDEO - ATAC IN STIL MAFIOT: Masina personala a sefului Politiei de Frontiera Viseu de Sus incendiata cu cocktail Molotov la Moisei (ACTUALIZARE)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.