Accident mortal pe drumul spre cavnic

Un accident de circulatie s-a produs in urma cu putin timp pe drumul Baia Sprie – Cavnic, pe raza localitatii Surdesti.

Din primele informatii se pare ca in accident au fost implicate trei vehicule: o motocicleta, un autoturism si o autosanitara a Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures.

ACTUALIZARE

Motociclistul a fost preluat de un echipaj SMURD si a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

Conform unor informatii primite de la fata locului se pare ca soferul autoturismului s-a lovit lateral de autosanitara Serviciului Judetean de Ambulanta dupa ce un motociclist a intrat in plin in masina care circula din sens opus. Mentionam ca informatiile inca nu au fost confirmate.

Cert este faptul ca motociclistul este din judetul Salaj si acum este la UPU Baia Mare.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Din pacate inca un tanar a decedat in urma unui accident rutier produs in aceasta dupa amiaza, la iesire din localitatea Surdesti. La doar 29 de ani, un motociclist care a efectuat o depasire neregulamentara si a intrat in coliziune cu un autoturism condus din sens opus, a suferit leziuni incompatibile cu viata. Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile.

Practic, motociclistul, domiciliat in Zalau, a efectuat manevra de depasire a unei autoutilitare, a intrat in coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un sighetean de 30 de ani, care la randul lui a patruns pe sensul opus, unde a intrat in coliziune cu un autovehicul al Serviciului de Ambulanta. Motociclistul a fost transportat la spital unde, la scurt timp a decedat. Conducatorii auto nu se aflau sub influenta alcoolului.

ACTUALIZARE

Ultima postare pe pagina de soc ializare a tanarului motociclist din Zalau era din judetul Maramures. Fusese sa vada Lacul Albastru din Baia Sprie. "Ultima zi de concediu!" si-a intitulat postarea. Vasile M. si-a aniversat ziua de nastere in urma cu 12 zile

Accident pe drumul spre cavnic
Citeste
Un motociclist a murit azi in Surdesti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.