ACCIDENT MORTAL DN1C: Un motociclist a depasit neregulamentar si s-a lovit de o masina care circula regulamentar din sens opus. Medicii nu l-au mai putut salva (ACTUALIZARE)

Azi, la ora 12:01, politistii din Tautii Magheraus au fost sesizati prin 112 sa intervina la un accident rutier produs pe DN 1C de pe raza localitatii.

Politistii ajunsi la fata locului au constatat faptul ca un motociclist care se deplasa din directia Baia Mare spre Seini, pe o portiune de drum in curba la dreapta deosebit de periculoasa, semnalizata prin panouri succesive, marcaj longitudinal continuu ce separa sensurile de mers,& a efectuat manevra de depasire neregulamentara,& a trecut pe sensul opus de mers, unde a pierdut controlul motocicletei, s-a rasturnat si in alunecare a intrat in coliziune cu partea stanga fata a unui autoturism ce venea din sens opus.

In urma accidentului rutier a rezultat vatamare corporala a conducatorului motocicletei, care a fost transportat la Spitalul judetean din Baia Mare.

Conducatoarea autoturismului a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Ambilor conducatori le-au fost prelevate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

ACTUALIZARE

Conform informatiilor noastre motociclistul in varsta de 35 ani a ajuns la Spitalul Judetean in stare foarte grava. A fost dus direct in sala de operatie, unde medicii nu l-au mai putut salva.

Articolul ACCIDENT MORTAL DN1C: Un motociclist a depasit neregulamentar si s-a lovit de o masina care circula regulamentar din sens opus. Medicii nu l-au mai putut salva (ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Vremea exacta in Maramures, duminica, 2 august
Citeste
Doi romani plecati in vacanta in Grecia au fost depistati cu COVID-19
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.