Accident la tg

Adaugat in categoria Eveniment
Actualizat

Una dintre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o persoana care doreste sa conduca un autoturism pe drumul public este sa detina permis de conducere. Politistii iau masuri si intocmesc dosar penal de fiecare data cand constata ca o persoana conduce un vehicul fara a fi obtinut acest documentat sau dupa ce i-a fost suspendat dreptul de a conduce.
Cea mai recenta infractiune de acest gen a fost constatata ieri de politistii din Seini. Acestia au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unei autoutilitare conduse pe strada Eroilor din oras. La volan a fost depistat un barbat domiciliat in Republica Moldova, iar verificarile efectuate au relevat ca acesta avea dreptul de a conduce suspendat pe teritoriul Romaniei.
Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile.

Pietoni sanctionati de politistii din Somcuta Mare, in cadrul unei actiuni ce a vizat prevenirea accidentelor rutiere

Fiti atenti pe unde traversati! Oricat ati fi de grabiti, asigurati-va temeinic inainte de a trece drumul public! Impactul dintre un autoturism si un sofer poate crea traume pe viata!
In cadrul unei actiuni organizate ieri, politistii din Somcuta Mare au acordat atentie aparte sigurantei pietonilor. Astfel, au fost vizati atat soferii care nu acorda prioritate de trecere cat si pietonii care traverseaza neregulamentar. Intre orele 13.30 – 15.30, au fost verificati 28 de soferi care au condus pe strada Republicii si strada Nicolae Balcescu din oras.
Pentru neregulile constatate in cele doua ore de actiune au fost aplicate 14 sanctiuni contraventionale. Opt dintre amenzi le-au fost aplicate pietonilor care au ignorat regulile privind traversarea in siguranta. Doi soferi au ramas fara certificatele de inmatriculare ale autoturismelor.
Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 4000 de lei.

Ce se poate intampla cand nu se acorda prioritate de trece?

De cele mai multe ori neacordarea prioritatii de trecere unui alt autovehicul conduce la producerea unui impact si poate avea consecinte asupra vietilor unor persoane. Un sofer e reusit ieri sa evite un astfel de impact, insa a ajuns cu autoturismul in sant, iar un pasager a ajuns la spital.
Politistii din Targu Lapus au intervenit ieri dimineata la accidentul produs pe D.N.18B. Verificarile la fata locului au relevat ca o femeie de 35 de ani, a efectuat un viraj la stanga fara a se asigura si fara a acorda prioritate unui autoturism condus din sens opus. In incercarea de a evita impactul frontal, soferul autoturismului a virat dreapta si a ajuns in santul de pe marginea drumului. In urma impactului, un pasager care nu utiliza centura de siguranta a fost ranit si transportat la spital, unde a ramas internat pentru investigatii medicale.
Ambii soferi au fost testati cu aparatul etilotest si nu se aflau sub influenta alcoolului.

NECROPSIA Cristinei Topescu. Ce spun primele rezultate
Citeste
O persoana si-a rupt piciorul dupa ce a cazut in padure, in Baia Sprie. Intervin pompierii
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.