ACCIDENT LA SIGHET / ACTUALIZARE: O masina rasturnata, doua victime (GALERIE FOTO)

Un accident rutier s-a produs azi, in Sighetu Marmatiei, la intersectia strazilor Dragos Voda (drumul cu prioritate) cu Mihai Viteazu / Tudor Vladimirescu. Potrivit primelor informatii, doua persoane au ajuns la spital dupa ce o masina s-a rasturnat in urma coliziunii cu un alt autoturism.

Actualizare – IPJ Maramures

Azi, 11 octombrie, ora 14.20, politistii din Sighetu Marmatiei au fost sesizati prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul ca pe strada Mihai Viteazu din municipiu s-a produs un accident rutier.

Politistii ajunsi la fata locului au identificat un barbat de 55 de ani, din Borsa, care a condus un autoturism pe strada Mihai Viteazu, iar cand a ajuns in intersectia cu strada Dragos Voda, a intrat in coliziune cu un autovehicul condus de catre un barbat de 66 de ani din Sighetu Marmatiei.

In urma impactului autoturismul condus de barbatul de 55 de ani s-a rostogolit aproximativ 20 de metri.

Doua persoane au suferit vatamari corporale in urma accidentului rutier, conducatorul autoturismului, barbatul de 55 de ani, respectiv o pasagera din acelasi autoturism, o femeie de 57 de ani.

Acestia au fost transportati la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero in ambele cazuri.

Politistii continua cercetarile.

Articolul ACCIDENT LA SIGHET / ACTUALIZARE: O masina rasturnata, doua victime (GALERIE FOTO) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

La Manastirea Rohia s-a desfasurat programul de formare pentru preoti "Biserica in fata fenomenului dependentelor de tehnologie digitala, alcool si droguri" (GALERIE FOTO)
Citeste
(VIDEO) LA TARGUL AUTO BAIA MARE/ ACTUALIZARE – Politista surprinsa fara masca de un baimarean care a fost amendat pentru ca nu a purtat corect masca
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.