ACCIDENT LA GROSI / ACTUALIZARE: A daramat cu masina un stalp de electricitate. Trafic rutier oprit

Un accident rutier s-a produs in aceasta seara pe DN18B Baia Mare - Targu Lapus, la km 3+500 de metri, pe raza localitatii Grosi.

Pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, un autoturism a parasit carosabilul si s-a izbit de un stalp electric de pe marginea soselei, care a cazut pe carosabil. Nu s-au inregistrat victime, dar traficul rutier este insa oprit pe ambele sensuri.

Actualizare – IPJ MARAMURES

Aseara, la ora 19:40, in timp ce conducea un autoturism dinspre Dumbravita spre Baia Mare, intr-o curba deosebit de periculoasa spre stanga, semnalizata prin indicatoare rutiere, carosabilul fiind umed, un tanar de 18 ani a pierdut controlul volanului si a lovit frontal un stalp de electricitate din beton.
In urma impactului stalpul s-a rupt iar autoturismul a coborat pe o liziera de pamant aflata pe partea dreapta a directiei de deplasare, ajungand pe roti, pe str. 1 Decembrie.
Ca urmare a producerii accidentului rutier, nu au rezultat victime omenesti, ci doar pagube materiale. Cablurile de curent au cazut pe partea carosabila, fiind blocat traficul rutier in intervalul orar 19:40 - 21:00, cand s-a reusit degajarea carosabilului de catre echipa de interventie a societatii de electrificare.
In urma testarii conducatorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 0, 00 mg./l alcool pur in aerul expirat. Tanarul a fost sanctionat contraventional, in conformitate cu prevederile legale.

Articolul ACCIDENT LA GROSI / ACTUALIZARE: A daramat cu masina un stalp de electricitate. Trafic rutier oprit apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

VIOLENTA IN FAMILIE LA BICAZ: De doua saptamani isi agreseaza si ameninta cu moartea atat sotia, cat si copiii
Citeste
Focar de coronavirus la Inspectoratul Judetean Satu Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.