ACCIDENT LA CLUJ: Femeie gravida ranita, dupa ce un barbat din Coroieni a provocat un accident (FOTO)

Un accident rutier a avut loc, in aceasta dupa-masa, pe Varianta de Ocolire Cluj Est. Doua masini s-au tamponat, iar o femeie gravida a fost transportata la spital.

Un conducator auto de 35 de ani, din comuna Coroieni, judetul Maramures, care se deplasa pe Varianta de Ocolire Cluj Est, din directia Cluj-Napoca spre Gherla, nu ar fi pastrat distanta de siguranta fata de autoturismul care circula in fata sa, condus de un barbat de 29 de ani, din comuna Fantanele, judetul Suceava, intrand in coliziune fata-spate cu acesta.

"O femeie gravida a fost consultata de catre echipajul SMURD si a fost transportata la spital pentru investigatii de specialitate", a transmis IPJ Cluj.

Comenteaza cu Facebook

Articolul ACCIDENT LA CLUJ: Femeie gravida ranita, dupa ce un barbat din Coroieni a provocat un accident (FOTO) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Meteo Maramures: Vreme calduroasa, aproape de pragul caniculei, in zilele urmatoare. Vezi estimarile pe urmatoarele doua saptamani
Citeste
VIOLENtA IN FAMILIE: Trei ordine de protectie emise de politistii maramureseni. Maramuresence agresate de fii, soti si concubini
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.