ACCIDENT LA BOTIZA: A pierdut controlul volanului si a ajuns cu masina intr-un stalp de electricitate. Victima, un minor de 15 ani

Ieri, 03 septembrie, la ora 18:25 politistii din Bogdan Voda au fost sesizati prin 112, despre faptul ca pe D.J. 186 D din comuna Sieu, a avut loc un accident rutier cu victime.
In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca un tanar de 19 ani din localitate, in timp ce conducea autoturismul din directia Sieu inspre Botiza intr-o curba usoara la stanga, datorita neadaptarii vitezei la conditiile de drum, pierde controlul autoturismului, paraseste partea carosabila si intra in coliziune cu un stalp de electricitate.
In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a unui minor de 15 ani, pasager in autoturism, acesta fiind transportat la spital pentru ingrijiri medicale.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
In continuare se efectueaza cercetari cu privire la savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Articolul ACCIDENT LA BOTIZA: A pierdut controlul volanului si a ajuns cu masina intr-un stalp de electricitate. Victima, un minor de 15 ani apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Un nou accident in care a fost implicata masina unui oficial. Un deputat a fost transportat la spital
Citeste
Record de cazuri noi, raportate in Maramures: 48 de persoane depistate cu Covid-19, intr-o singura zi
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.