S-a ales si cu dosar penal, si cu masina avariata

Un eveniment rutier a avut loc in aceasta seara pe DN 18, la iesirea din Viseu de Sus.

Potrivit primelor informatii, soferul unei masini a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila si s-a izbit de un podet. Din fericire nicio persoana nu a fost ranita in urma accidentului.

Soferul era in stare de ebrietate, testat fiind cu etilotestul acesta a indicat 0.58 mg/l alcool pur in aerul expirat. Pe numele barbatului a fost intocmit dosar penal.


Actualizare – IPJ Maramures

Un barbat, de 56 de ani, in timp ce conducea un autoturism a pierdut controlul volanului intr-o curba, iar autoturismul a parasit partea carosabila si s-a rasturnat in sant. Soferul a parasit locul faptei, insa a fost depistat la scurt timp de politisti, pe raza localitatii Moisei. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur in aerul expirat.

*****

Un alt sofer din Viseu de Sus care a condus in stare de ebrietate a fost depistat de politisti. Un tanar de 26 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe raza orasului, a pierdut controlul volanului si a acrosat un alt autoturism. In urma impactului, tanarul a parasit locul producerii accidentului, fiind identificat imediat. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur in aerul expirat. Ambii au fost condussi la spital pentru recoltarea de probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Un alt sofer a fost depistat pe raza municipiului Baia Mare, cu o alcoolemie de 0.63 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar altul a fost oprit pe strada Pietroasei din Borsa, constatandu-se ca avea o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In toate cazurile au fost intocmite dosare penale si se continua cercetarile, urmand a fi dispuse masuri legale.

Maramures – 65 bolnavi, cazuri noi – 468, total – 9
Citeste
Dosar penal pentru un maramuresean dupa si-a batut sotia si a amenintat ca o omoara
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.