Accident in Rogoz, intre o autoutilitara si un autoturism

PRIMIM DE LA CITITORI  Un accident rutier cu doua autovehicule implicate a avut loc ieri, in jurul orei 17:00, in localitatea maramureseana Rogoz. Un cititor al ActualMM.ro ne-a trimis printr-un mesaj pe pagina noastra de Facebook mai multe imagini cu accidentul.

Potrivit cititorului nostru, accidentul a avut loc din cauza neacordarii de prioritate. Soferul unei autoutilitare nu a semnalizat intentia de a iesi de pe drumul principal si, incercand sa o ia la stanga pe o straduta laturalnica a lovit un autoturism care circula regulamentar pe sensul opus. Martorul accidentului sustine ca impactul ar fi putut fi evitat daca autoutilitara nu era intr-o stare tehnica deplorabila, pana si cauciucurile fiind uzate in ultimul hal, soferul acesteia nereusind sa franeze cum ar fi trebuit.

Soferul autoutilitarei este angajat al unei firme care se ocupa de transport marfa . In imaginile pe care le puteti vedea mai jos se vede clar cum soferul ii scrie sefului despre pericolul in care se pune circuland asa, insa nu primeste nici un raspuns. La putin timp dupa, s-a petrecut accidentul.

Din fericire, in urma impactului nici o persoana nu a fost ranita, insa ambele autovehicule au fost serios avariate.

ActualMM

Atentie! Setarea aerului conditionat la 15 grade in zile caniculare poate duce la deces
Citeste
Furtunile pun stapanire pe Romania
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.