Accident in Pasul Prislop, masina iesita de pe carosabil – actualizare

Un accident rutier s-a produs in aceasta dimineata in Pasul Prislop (mai sus de Complexul Borsa). O masina in care se aflau patru persoane a iesit de pe carosabil, doua fiind blocate in interior. La fata locului s-au deplasat echipaje de pompieri, descarcerare, politie.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMURES

Astazi, 9 ianuarie a.c., politistii din Borsa au fost sesizati prin apel 112, despre producerea unui accident rutier, pe Pasul Prislop.

Deplasati la fata locului, politistii au stabilit faptul ca un tanar, de 26 de ani, aflat la volanul unui autoturism, pe D.N. 18, ar fi parasit partea carosabila prin partea dreapta si ar fi intrat in coliziune frontala cu un podet.

In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a unei pasagere pe locul din spate al autoturismului, respectiv o tanara, de 23 de ani, care a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Aceasta nu a ramas internata sub supraveghere medicala.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza, se continua cercetarile intr-un dosar penal privind infractiunea de vatamare corporala din culpa.

Satmarenii au castigat concursul Maramu’ Robotics Festival
Citeste
Cat de norocosi suntem! Ciolacu a fost la Athos, dar lumina o primim de la Zetea!
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.