Accident grav in judetul satu mare! masini in sant

Accident foarte grav pe Drumul National 19, la intrare in localitatea Piscolt, in judetul Satu Mare. Totul s-a intamplat astazi, in jurul orei 14.00.

Potrivit informatiilor PresaSM, soferul unei autoutilitare, care se afla stationata pe contrasens, a incercat sa se puna in miscare, dar nu a observat ca soferul unei alte autoutilitare s-a apropiat de el.

Din pacate, impactul a fost iminent, iar cele doua camionete au ajuns in santul de pe marginea drumului. Soferul unei firme de curierat rapid a ramas incarcerat in interior, fiind solicitat sprijinul specialistilor in descarcerare de la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Satu Mare.

Localnicii s-au mobilizat si au reusit sa il extraga pe sofer, iar pana cand au ajuns pompierii, soferul era deja scos. Acesta s-a lovit la nivelul capului, fiind preluat de un echipaj medical de prim-ajutor si transportat la spital pentru investigatii medicale suplimentare.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate circumstantele in care s-a produs accidentul. Cel mai probabil, in cauza se va deschide un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Ce spune Politia: "In urma primelor verificari efectuate la fata locului de catre politisti, rezulta faptul ca un sofer, de 33 de ani, a intentionat sa porneasca de pe loc, pentru a efectua un viraj la stanga si a intrat in coliziune cu un autoturism care se afla in depasirea lui, condus de un barbat, de 40 de ani, din Tautii Magheraus. In urma impactului ambele autoturisme au ajuns in santul din partea stanga a directiei de deplasare. Barbatul, de 33 de ani, a suferit vatamari corporale astfel ca a fost transportat la spital. Niciunul dintre conducatorii auto nu au consumat bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan".

Sursa: PresaSM.ro.

Lovitura data virusului corona de catre DSP Marmures
Citeste
Conferinta "medicina de urgenTA azi" – baia mare 2020, editia a v-a
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.